pinterest
Keukeninspiratie

Keukeninspiratie

De keuken staat centraal in huis. Dit is de plek waar we samenkomen, waar het warm is en waar het eten wordt bereid. Een ruimte met een belangrijke functie dus. Maar hoe ontwerp je de keuken, zodat het jouw stijl wordt?

Begin je ontwerp zo

FotoKeukeninspiratie

Je start de zoektocht naar jouw design bij het werkblad. Dat neemt een groot en belangrijk deel van je keuken in beslag. Omdat het rust geeft als de gehele woning op elkaar is afgestemd, kun je bij het kiezen van een kleur afgaan op de rest van je huis.

Trendy zwart als basis

FotoKeukeninspiratie

Zwart is de kleur van nu. Zwarte fronten, bijpassend aanrechtblad en goudkleurige accessoires, spoelbak en kraanEen moderne woning vraagt dan ook om een moderne keuken met strakke vormen en trendy kleuren. Metalen accenten en een bakstenen muur geven de keuken een industrieel karakter. 

Landelijk en klassiek

FotoKeukeninspiratieHoud je van klassiek, zoek dan materialen en kleuren die huiselijkheid uitstralen. Heb je liever een keuken met een landelijke inrichting, ga dan richting het bourgondische met ruimte voor accessoires en gezelligheid op het werkblad en aan de muren. De landelijke keukenstijl wordt tegenwoordig vaak gemoderniseerd door het gebruik van neutrale kleuren gecombineerd met kastfronten van donkere hout, zoals eiken en walnoot. 

Bezoek voor keukeninspiratie ook eens uw-keuken.nl 

Afbeeldingen: Caesarstone.nl - ontwerper en fabrikant van kwarts en porselein werkbladen en oppervlakken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen