pinterest
Kewlox designerkasten met kleurrijke patronen

Kewlox designerkasten met kleurrijke patronen

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor je interieur? Designkastenfabrikant Kewlox, onder andere bekend van de Piet Hein Eek collectie, komt met een nieuwe collectie kasten ontworpen door bekende Italiaanse designers.

De panelen van de nieuwe collectie designerkasten van Kewlox zijn er in verschillende kleurencombinaties en met diverse artistieke patronen, zoals kleurrijke bloemmotieven. De bijzondere en vrolijke kasten hebben de afmetingen 80x152x32 cm (BxHxD) en bestaan uit eenmaal een vak van 45 cm en daarboven driemaal een vak van 35 cm. De kasten zijn voorzien van RVS hoekprofielen en de deuren hebben moderne RVS knoppen.

FotoKewlox designerkasten met kleurrijke patronen

Kleurrijke bloemmotieven

De designerkasten die de Italiaanse architecte en ontwerpster Paola Navone voor Kewlox ontwierp, kenmerken zich door kleurrijke bloemmotieven. Haar veelzijdigheid als designer is groot. Als geen ander weet zij in haar ontwerpen  Oost en West te verenigen. Oud Oosters vakmanschap, gecombineerd met modern Westers design. In 2000 werd zij uitgeroepen tot Designer van het jaar.

FotoKewlox designerkasten met kleurrijke patronen

Artistieke patronen

De Kewlox designerkasten van de Italiaanse ontwerper, auteur en architect Allessandro Mendini hebben verschillende kleurencombinaties en diverse artistieke patronen. In Nederland werd Mendini bekend als ontwerper van het Groninger Museum. Tevens ontwierp hij het interieur van een Koploper-treinstel. Nu staat hij in de schijnwerpers bij Kewlox.

Kewlox staat al meer dan 60 jaar bekend om haar vrolijke, kleurige en praktische kasten. Het concept Kewlox is oneindig toe te passen. De panelen van de kasten zijn te bedrukken of te behandelen op allerlei manieren. Door de panelen uit te voeren in kleuren en prints van deze tijd kunnen de kasten talloze malen van uitstraling veranderen. Ook is het mogelijk een kast met een eigen ontwerp te personaliseren of zelfs te behangen. De creatieve mogelijkheden zijn oneindig. Bij Kewlox is het altijd mogelijk om losse deuren aan te schaffen voor bestaande kasten, in welke print, tekening of foto ook. Daardoor kun je  je interieur op eenvoudige wijze steeds weer een ander accent geven.

Natuurlijk zijn de kasten te bekijken in de Kewlox showroom in Amsterdam op de Overtoom 205.

FotoKewlox designerkasten met kleurrijke patronen


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen