pinterest
Kledinglijn voor grasmaaiers

Kledinglijn voor grasmaaiers

De titel klinkt onwerkelijk, kleding voor de grasmaaier! Maar Husqvarna, uitvinder van de robotmaaier, presenteert een heuse kledinglijn voor de Automower. Een jasje met ruitjes, vlammen of giraffemotief. Het kan dus zo maar zijn dat er een opvallende Automower het gazon maait. Of juist niet als je kiest voor een camouflerende grasprint.

Kledingstijl

FotoKledinglijn voor grasmaaiers

De Automower-kledinglijn bevat verschillende standaardjasjes, maar is ook te personaliseren. Het is een kwestie van een foto uploaden en… klaar! Bijvoorbeeld van je favoriete voetbalclub, idool of F1-logo. De weerbestendige jasjes zijn online te bestellen via www.myhusqvarna.com en worden thuisbezorgd.

Het ‘aankleden’ is heel eenvoudig: maak de Automower schoon en breng de stickerfolie aan. Met de meegeleverde plastic pas verwijder je eventueel aanwezige  luchtbelletjes.

Automower

FotoKledinglijn voor grasmaaiers

FotoKledinglijn voor grasmaaiers

De Automower maait geheel zelfstandig en automatisch het gazon. Het maaigebied wordt door middel van grensdraden bepaald. Tijdens het maaien wordt er slechts een paar millimeter van het gras afgesneden. De zeer fijne grasresten vallen terug op het gazon en hebben een voedende waarde. Is de accu bijna leeg? De Automower rijdt terug naar het laadstation en maait vanzelf verder als de accu weer vol is.

Heuvels (tot 45%), obstakels en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower. Wind en regen evenmin. Een individuele pincode biedt beveiliging voor diefstal en maakt de Automower onbruikbaar voor anderen.

Meer weten over tuinverzorging, kijk hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen