pinterest
Kleurentrends 2021

Kleurentrends 2021

Wat zijn de nieuwe kleuren voor het interieur? Omdat we zoveel thuis zijn en thuis werken, verlangen we in huis naar comfort, rust en veiligheid. Als kleur werd voor dit jaar door Histor daarom gekozen voor een neutrale en beetje nostalgische kleur: Transcend. 

FotoKleurentrends 2021

Deze warme beigetint met zachte, rode ondertoon is heel mooi als hoofdkleur, maar doet het ook goed in combinatie met andere neutrale en pasteltinten of als achtergrond om levendige kleuren eruit te laten springen. Transcend is veelzijdig en vormt samen met de Histor Inspiratiepaletten een mooie basis om zelf persoonlijke kleurcombinaties te maken. In dit artikel geven we je voorbeelden ter inspiratie.

Drie kleurpaletten van 2021 

De afgelopen jaren waren grijstinten de perfecte neutrale kleur voor het interieur. Maar tegenwoordig is er meer behoefte aan warmte, waardoor we meer voelen voor het warmere bruin in plaats van het koelere grijs. Kleuren die staan voor verbinding met de aarde en een gevoel van geborgenheid en rust geven. Met de Kleur van het Jaar en de kleurpaletten wil Histor je inspireren om de kleuren toe te passen in je interieur. De inspiratiepaletten hebben verschillende thema's met elk hun eigen sfeer en stijl. Be Wild staat voor creativiteit en optimisme, Be True verbindt heden en verleden en Be Well geeft een gevoel van comfort en balans.

Kleurinspiratie: Be wild

FotoKleurentrends 2021

De kleuren van Be Wild staan voor optimisme en energie, en worden op een creatieve en inspirerende manier gecombineerd met meer neutrale tinten. Het palet is speels en biedt veel ruimte voor creativiteit. Door opvallende en gedurfde kleurcombinaties te gebruiken, kunnen mensen met hun interieur laten zien wie ze zijn en hun huis met humor en lef inrichten met verrassende vormen en eigenzinnige kleuren.

Kleurinspiratie: Be well

FotoKleurentrends 2021

Een plek die voelt als thuis is belangrijker dan ooit. Be Well is bedoeld voor wie op zoek is naar balans en comfort, en zorgt met natuurlijke tinten voor rust en kalmte in huis. Door de kleuren te combineren met ronde vormen of verschillende texturen en materialen kan het interieur met dit inspiratiepalet eigen worden gemaakt.

Kleurinspiratie: Be true

FotoKleurentrends 2021

Dit inspiratiepalet is gebaseerd op een mix van natuurlijke en historische invloeden, met warme, aardse tonen in combinatie met rijke, donkere tinten. Door inspiratie uit het verleden te combineren met het alledaagse wordt een eigen en nieuwe stijl gecreëerd. Kenmerkend voor het Be True-palet zijn materialen met een doorleefde uitstraling en rijke kleuren die elementen uit heden en verleden met elkaar verbinden. Een fijne kleur voor de slaapkamer!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen