Kleur je interieur

Een wit interieur blijft inspirerend. Het is modern, straalt rust uit en heeft altijd een 'wow' effect op je bezoek. Maar een beetje(of een heleboel!) kleur geeft een persoonlijk karakter aan je interieur. Je kunt voorzichtig beginnen in de badkamer of je slaapkamer. Je kunt natuurlijk ook direct op zoek gaan naar knallers voor in de living. Durf is hier eigenlijk het codewoord.

Houd één item wit

Aquaclean Geberit

De nieuwe Geberit AquaClean Sela valt op in de badkamer. Natuurlijk hebben stijl en functie daar alles mee te maken, maar ook als enige witte item in een volledig gekleurde omgeving. 

Een kloddertje roze hier!

Little green kleur in je interieur


We noemden het al, durf! Neem een roze lamp, kleur een muur met deze knalkleur of laat het terugkomen in de accessoires. Deze verf is van Little Greene.

Douchegordijn

Douchegrodijn sealskin

 Sealskin is bad-en douchespecialist en heeft ook leuke accessoires. Zoals dit roze douchegordijn met grote witte veldbloemen.

DIY bedieningsplaat

Sigma 21

Dit Sigma21 bedieningspaneel van Geberit kun je heel creatief met behang beplakken van bijvoorbeeld Little Greene.

Tropisch is altijd een goed idee

Tropisch behang

Tropisch behang doet het altijd goed op muren en deuren. Eigenlijk past dit overal wel bij en als je denkt dat de kleuren vloeken met je bank, leg je een neutrale set kussentjes neer. (Paint & Paper Library)

 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen