pinterest
Kleurrijke spiegelende accessoires voor aan de muur

Kleurrijke spiegelende accessoires voor aan de muur

Onder het label La Miséto ontwikkelt en produceert designer Karin Mastenbroek spiegelende accessoires voor in huis. Haar assortiment omvat levendige wandspiegels, maar ook opvallende broches en pins. Grafisch en speels; ontworpen om een glimlach op je gezicht te toveren!

Passie & precisie

FotoKleurrijke spiegelende accessoires voor aan de muurDe kleurrijke spiegelontwerpen zijn echte blikvangers die zowel je interieur als je outfit opvrolijken. De ontwerpen bestaan uit een scala aan losse vormen die per kleur worden uitgesneden met een lasersnijder. Samengevoegd vormen ze een ingewikkelde puzzel die met zorg en passie met de hand wordt samengesteld. Je kunt ze overal ophangen in huis, ook in de badkamer of op het toilet voor een extra vrolijke sfeer. 

Speels genieten

FotoKleurrijke spiegelende accessoires voor aan de muurDe ontwerpen zijn levendig, speels, grafisch en soms met een knipoog naar pop-art. Ze refereren naar jeugdige en zorgeloze tijden, ontwerpen die een glimlach op je gezicht toveren. Het spiegelende materiaal reflecteert het licht, waardoor prachtige, kleurrijke schaduwen ontstaan en de ontwerpen tot leven komen om interactief worden. De reflecties zijn speels en bewegen mee met het licht. De keuken is ook een mooie plek om ze op te hangen, zodat het licht en jouw bewegingen reflecteren in de ruimte.

FotoKleurrijke spiegelende accessoires voor aan de muur

De accessoires van La Miséto zijn verkrijgbaar via www.lamiseto.com en te bestellen bij meer dan 55 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen