pinterest
Klusjes in huis blijven gemiddeld twee jaar liggen

Klusjes in huis blijven gemiddeld twee jaar liggen

Uit onderzoek dat Centraal Beheer heeft laten uitvoeren door DirectResearch blijkt dat bij 8 op de 10 ondervraagden klussen als verven van muren, het leggen van plinten en het netjes wegwerken van elektriciteitskabels gemiddeld tot twee jaar blijven liggen. Bij 16% is dit zelfs na vier jaar nog niet gedaan. Centraal Beheer lanceert vandaag de Klushulp. Daarmee kan iedereen, klant of geen klant, snel een betrouwbare vakman vinden voor klussen in-en om het huis.

Top 5 klussen die blijven liggen 

1. Verven van muren en het witten van plafonds

2. Plinten (vast)leggen

3. Elektriciteitskabels netjes wegwerken

4. Ophangen van spullen als lampen en schappen

5. Kitten van de badkamer

De voornaamste redenen hiervoor zijn dat men er geen tijd voor heeft of zich er niet genoeg aan ergert om actie te ondernemen. Hoewel 74% aangeeft makkelijk vrienden, familieleden en zelfs collega’s in te kunnen schakelen om te helpen klussen, worden zij niet opgeroepen om dit soort dingen op te pakken. Klushulp wordt wel ingezet voor andere zaken, maar de ‘liggenblijvers’ blijven steevast onbegonnen.

61% van de Nederlanders geeft aan klushulp in te schakelen, omdat zij het zelf niet kunnen. 23% zegt het wel te kunnen, maar hulp in te huren omdat die het beter kan en 11% zegt het wel te kunnen, maar er geen tijd voor te hebben. De Klushulp past in de koers van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden om klanten en niet klanten altijd verder te helpen en dagelijks gemak te bieden.

Meer informatie: www.centraalbeheer.nl/klushulp

FotoKlusjes in huis blijven gemiddeld twee jaar liggen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen