pinterest
Kom kijken waar de interieurprofessionals kopen

Kom kijken waar de interieurprofessionals kopen

ETC Design Center Europe is dé plek waar high-end interieurmerken, interieurprofessionals en consumenten samenkomen. Het gehele jaar door is ETC het toneel waar professionals hun collecties inkopen en inspiratie opdoen op het gebied van meubelen, verlichting, stoffen, verf, wandbekleding, buitenmeubelen, vloerbekleding en woonaccessoires. Vier keer per jaar opent het design center van Europa ook haar deuren voor consumenten. Het gevarieerde aanbod aan exclusieve interieur- en exterieurmerken en -collecties is dan ook toegankelijk voor publiek.

Interieurseizoen

FotoKom kijken waar de interieurprofessionals kopen

Het nieuwe interieurseizoen start traditiegetrouw in september. De consumenten inspiratiedag vindt dan ook plaats op zondag 16 september 2018. Voor ETC exposanten het moment om hun nieuwe najaarscollecties te presenteren. Bovendien biedt ETC tijdens deze speciale dag interessante lezingen en is het mogelijk een gratis interieurconsult te boeken. Kortom: hét moment om te ontdekken wat er komend seizoen speelt in de wereld van interieur. Verhuizen, verbouwen of simpelweg niet weten hoe de gewenste sfeer in huis gecreëerd kan worden; ETC helpt consumenten graag op weg middels wooninspiratie, professionele interieurideeën en vakkennis.  

Lezingen en gratis interieurconsult

FotoKom kijken waar de interieurprofessionals kopen

Tijdens de consumenteninspiratiedag worden er lezingen gegeven door toonaangevende spelers binnen de interieurbranche. Onder andere interieurontwerpers Osiris Hertman en Eric Kant zijn de revue al gepasseerd. Ook voor de inspiratiedag in het najaar worden bevlogen sprekers uit de branche uitgenodigd om hun passie te delen. Binnenkort zal het programma op de website van ETC gepubliceerd worden. Hier kan men zich direct inschrijven voor het bijwonen van deze lezingen. Naast de lezingen kan men zich ook op de website aanmelden voor een gratis interieurconsult van 30 minuten. Houd de website in de gaten om er op tijd bij te zijn. Speciaal voor de consumenteninspiratiedag heeft ETC Design Center Europe de handen ineengeslagen met een aantal enthousiaste interieurprofessionals. Zij helpen consumenten tijdens de inspiratiedag met diverse vraagstukken. Bezoekers kunnen zich bij één van de deelnemende interieurontwerpers inschrijven voor het gratis interieurconsult. 

Toegang & service

FotoKom kijken waar de interieurprofessionals kopen

Toegang tot de ETC consumenteninspiratiedag verkrijgen consumenten door het aanschaffen van een toegangskaart, welke online te koop is. ETC is op zondag 16 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor de deur of op een naast gelegen P+R. Luxe shuttlebussen vervoeren bezoekers van en naar het design center.

www.etcdesigncenter.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen