pinterest
Verlichting zonder snoer

Verlichting zonder snoer

Zo handig, een lamp zonder snoer! Ga je toch op vakantie een van deze weken, neem dan zo'n lamp mee. STOUT Verlichting, de Nederlandse leverancier van exclusieve design verlichting, introduceert de lamp deze onder de naam FLAI. De lampen bieden een optimale sfeer voor genieten en relaxen in huis en de tuin, op de boot of camping. FLAI is een verlichtingsconcept dat helemaal draadloos is en flexibel inzetbaar op elke gewenste plek.

Unieke combinaties

FotoVerlichting zonder snoer 

“Nu we op dit moment steeds vaker dichter bij huis recreëren, biedt de nieuwe FLAI design verlichting unieke combinaties van mogelijkheden voor een totale in- en outdoor verlichtingservaring,” aldus Stephanie Dijst, office manager van STOUT Verlichting. FLAI leidt niet tot de ontdekking van een plek, maar tot de herontdekking van een ruimte. De lampen geven een intiem en huiselijk licht. Het licht is veelzijdig en draagbaar.

Draadloos en flexibel

FotoVerlichting zonder snoer

FLAI kenmerkt zich verder door een modern vormgegeven verlichtingsmodule met oplaadbare ingebouwde accu. Tiptoets bediening voor instellen van meerdere lichtsterktes. Spatwaterdicht en daardoor geschikt voor binnen en buiten. Een sferisch (bolvormig) magnetisch koppelingssysteem met maximale verstelbaarheid.Verschillende strak ontworpen verwisselbare steunen voor tafel, vloer, wand, plafond. De FLAI-basismodule bestaat uit een verlichtingsmodule, een magnetische oplader en een haak waarmee hij overal kan worden opgehangen. De batterij gaat tussen de vijf en elf uur mee afhankelijk van de ingestelde lichtsterkte.

Kijk hier voor meer informatie: www.stoutfusion.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen