pinterest
Ander zicht op licht

Ander zicht op licht

Het eigen label van Home Stock kan een nieuwe productcategorie afstrepen met hun nieuwe lijn lampenkappen. Home Stock hoopt je te verleiden met hun eigentijdse interpretatie van boudoir chique in de vorm van lampenkappen. De vormen en materialen ken je wellicht al, maar de kleurcombinaties zijn bold and bright! Een mooie aanvulling op het huidige assortiment, vindt Home Stock.

Bold en bright

FotoAnder zicht op licht 

De lampenkappen die Home Stock onder hun eigen label heeft toegevoegd hun collectie sluiten perfect aan bij het kleurrijke uiterlijk van het mini-interieur warenhuis. De felle, sprekende stoffen zijn gecombineerd met franjes en kwastjes zoals je die wellicht kent uit de jaren ’60. Verder weten we inmiddels: gold is here to stay. De lampen zijn afgewerkt met fijne gouden fournituren. Voor degene die goud net iets te opvallend vinden, zijn er ook varianten met pastelkleurige franjes uitgebracht.

Drie varianten

FotoAnder zicht op licht 

De lampenkappen zijn uitgebracht in drie varianten die een eigen unieke vorm en kleur hebben:

-   Madness boudoir: verkrijgbaar in paars en roze

-   Not for everybody: verkrijgbaar in groen, met of zonder franjes

-   Darling pink plisse sta: verkrijgbaar in rood

Home Stock is een mini-interieur warenhuis gevestigd in zes (bijna zeven;) steden in Nederland. Naast deze fysieke winkels heeft Home Stock een webshop. Home Stock is een vooruitstrevende woonwinkel waar felle kleuren, opvallende patroontjes en verschillende stoffen de boventoon voeren. Hoe gekker, hoe beter! Home Stock speelt in op belevingen en wil de klant met elk bezoek voorzien van een nieuwe boost aan inspiratie.

Meer informatie over verlichting vind je hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen