pinterest
Deze wasmachine denkt graag met je mee

Deze wasmachine denkt graag met je mee

De wasmachine van LG Electronics met innovatieve voorlader met ThinQ AI zorgt voor een grondige, maar zachte reiniging door aan de hand van het gewicht en de stofeigenschappen van elke lading het wasprogramma voor de meest optimale wascyclus te kiezen.

Tijdbesparend en effectief

FotoDeze wasmachine denkt graag met je mee

De AI DD-technologie van LG maakt gebruik van big data uit twintigduizend verschillende informatievoorzieningen op het gebied van wasmachinegebruik. Het kiest de wasinstellingen op basis van het volume en de fijnheid van de kledingstukken per lading wasgoed. Dit garandeert uitzonderlijk schoon wasgoed met het extra voordeel van 18 procent minder schade aan de kleding, waardoor de levensduur van elke garderobe wordt verlengd.

De LG TurboWash™ 360-functie, die slechts 39 minuten nodig heeft om een volledige wascyclus te draaien, bespaart je tijd zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit. Daarnaast helpt de 3D Multi Spray om kleding in minder tijd schoon te krijgen. Door waterstralen in vier verschillende richtingen tegelijk te schieten wordt het wasresultaat verbeterd.

Twee wassen tegelijkertijd!

Je bespaart nog meer tijd door de LG AI DD wasmachine in je badkamer of bijkeuken te combineren met de kleine LG MiniWash die er direct onder past. Zo ontstaat er een TWINWash™ systeem die twee ladingen wasgoed tegelijk aankan. De LG AI DD wasmachines hebben een efficiënte energieklasse van A+++-50 procent, onder andere dankzij de invertertechnologie van LG, en een garantie van 10 jaar.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen