pinterest
Lifestyle meets nature

Lifestyle meets nature

Of je nou op zoek bent naar unieke items voor het interieur, mooie accessoires of te gekke gadgets: Wooden Amsterdam bewijst dat duurzaam en design samen kunnen gaan. De mooie en duurzame designproducten van Wooden zijn namellijk allemaal gemaakt van – de naam verklapt het al – hout.

Hout in de hoofdrol

FotoLifestyle meets nature

Wereldkaart Walnotenhout (Wooden Amsterdam) + Laptop Cover (RAUW) 

Wooden Amsterdam was geboren op het moment dat de oprichters van Wooden Amsterdam enkele jaren geleden stuitten op de houten akoestische versterker Trobla, waarmee zónder stroom het geluid van smartphones geboost wordt.

FotoLifestyle meets nature

Trobla Maple & Canal Houses (Wooden Amsterdam)

Wieger Josemans besloot samen met zijn vader Hans om een Nederlands platform te creëren voor unieke lifestyle items met hout in de hoofdrol waar duurzaamheid, innovatie en vakmanschap samen komen.

Duurzaam & milieubewust

FotoLifestyle meets nature

Opdienplank Amsterdammertje (Wooden Amsterdam)

De Trobla werd aangevuld met een eigen productlijn met veelal een link naar onze hoofdstad - denk aan een opdienplank in de vorm van een Amsterdammertje en accessoires waarin de aspecten van de karakteristieke Amsterdamse grachtenpanden terugkomen. Allemaal lokaal geproduceerd en met de hand afgewerkt.

FotoLifestyle meets nature

Zo zijn de houten serveerplanken in de vorm van Amsterdamse grachtenpanden een regelrechte hit in de keuken aan het worden!

"Alle items zijn afkomstig van producenten met een liefde voor hout en een oog voor design en kwaliteit"

FotoLifestyle meets nature

Eiken plankje laat planten zweven (FLYTE)

Inmiddels zijn ook de producten van meer dan 20 andere merken die Wooden Amsterdam’s passie delen op het platform te vinden. “Alle items die wij verkopen zijn afkomstig van producenten met een liefde voor hout en een oog voor design en kwaliteit,” aldus Wieger.

FotoLifestyle meets nature

Eettafel, bank & wandrek (Tolhuijs)

Naast dat de producten van Wooden Amsterdam en haar partners duurzaam zijn en milieubewust worden geproduceerd, gaat 1% van de winst terug naar de natuur via Trees for All, een organisatie die voor elke €5 een boom plant om CO2-uitstoot te compenseren. En wil je nog een extra steentje bijdragen aan het milieu? Dan kun je tijdens het afrekenen een donatie maken waarvan een boom wordt gepland en er direct wordt teruggegeven aan de natuur.

Wooden Amsterdam

FotoLifestyle meets nature

Grachtenpandjes (Wooden Amsterdam)

Van eyecatchers voor in je huis of op kantoor tot de finishing touch van je outfit en apparatuur: het totaalassortiment van Wooden Amsterdam biedt voor ieder wat wils. Zo kun je op het platform terecht voor onder andere meubels van Tolhuijs, lampen van Good & Mojo, vlinderdasjes van Bewooden, een eiken accessoire van FLYTE die je planten en lampen laat zweven, MacBook covers van RAUW en de absolute must have: de houten wereldkaart van Wooden Amsterdam.

FotoLifestyle meets nature

De producten van Wooden Amsterdam zijn hier te koop en liggen daarnaast in ruim 150 winkels verspreid door het hele land.  

Bekijk hier meer houten items voor het interieur

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen