pinterest
Voor onder de kerstboom!

Voor onder de kerstboom!

Maison Berger Paris pakt voor de Kerst 2018 flink uit met twee Limited Edition Lampe Berger modellen, een parfumverspreider met sticks, een geurkaars en twee triopacks met nieuwe geuren. Originele geschenken voor jong en oud, man en vrouw.

Limited Edition

FotoVoor onder de kerstboom!

De Limited Edition GEM Lampe Berger is verpakt in een speciale Kerst Giftbox inclusief de 180 ml Pétillance Exquise. Deze Lampe Berger is geïnspireerd op de puurheid van een ruwe steen (Gemstone) die op een speciale wijze in facet is geslepen. Verkrijgbaar in de kleuren champagne en zwart. De nieuwe Pétillance Exquise is geïnspireerd op sprankelende champagne. Champagne en bubbels staan synoniem voor bijzondere momenten en feesten en dit straalt ook dit nieuwe huisparfum van Maison Berger Paris uit. Om een parfum fonkelend te maken, werkt de parfumeur in olfactorisch contrast, pittige tonen met gourmand-tonen en patchoeli om een feestelijke en kleurrijke sfeer te creëren. Dit huisparfum schittert als een glas rosé champagne en is een ware ode aan vreugde en gedeeld geluk.

Andere geurverspreiders

FotoVoor onder de kerstboom!

FotoVoor onder de kerstboom!

De Limited Edition parfumverspreider met sticks en geurkaars zijn ook verkrijgbaar in hetzelfde huisparfum en beschikbaar in een speciale luxe verpakking. De triopacks zijn verkrijgbaar in een Festive en Seasonal editie. De Festive triopack bevat de huisparfums Pétillance Exquise, Velours Extase en Douceur de Cachemire. De Seasonal editie bevat de huisparfums Soie d’Argan, Cannelle de Noël en Fruits Secs. Met de Pétillance Exquise proosten we op Maison Berger Paris, op het 120 jaar bestaan van de Lampe Berger en uiteraard op een mooi 2019!

Mooi cadeau voor kerst

Zoek je nog een mooi cadeau voor de feestdagen? Het leukste koffietafelboek voor de interieur- en designliefhebber bestel je nu zonder verzendkosten voor maar €20. Of voor €30 met vier UW woonmagazines erbij! - Bestel hier het hardcover UW Woonboek

FotoVoor onder de kerstboom!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen