pinterest
Limited edition van deze oorfauteuil

Limited edition van deze oorfauteuil

Hij geldt als meester van vrouwelijke lijnen en als iemand die purisme en glamour op kunstzinnige wijze met elkaar verenigt. Sinds 2009 heeft de Duits-Poolse mode-ontwerper Dawid Tomaszewski zijn eigen studio en valt hij op in de Berlijnse Fashion scene.

Voor de Berlijnse Fashion Week en kort voor de meubelbeurs in Keulen in januari 2018 start het merk freistil Rolf Benz een gezamenlijke campagne met dit modetalent. Het resultaat is een geheel nieuwe interpretatie van de ouderwetse 'oorfauteuil' met bijbehorende elegante kussens in couture van Dawid Tomaszewski.

Limited edition

De nieuwe stoel freistil 140, ontworpen door de meubeldesigner Anders Nørgaard zal in het kader van de freistil x Dawid Tomaszewski collectie zijn gelimiteerd tot 150 stoelen.

FotoLimited edition van deze oorfauteuil

Passende kussens zijn er in twee kleuren. Door de markante, geometrische couture is dit fashion stuk van Dawid Tomaszewski voor de insiders, direct herkenbaar.

FotoLimited edition van deze oorfauteuil

De karakteristieke fauteuil heeft alle ingrediënten om een echte favoriet te worden. Dankzij het beschermende oorgedeelte kun je je heel gemakkelijk terugtrekken in je eigen wereld, ook al staat de stoel midden in de ruimte. Naar keuze verkrijgbaar met bijpassende hocker.

De fauteuil is tot eind maart 2018 te bestellen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen