pinterest
Living the green life

Living the green life

Ben je op zoek naar een bewustere lifestyle, met meer energie en happiness? Met Easy Vegan 2 van Living the Green Life ontdek je hoe lekker en toegankelijk de vegan keuken echt is. Deel 1, Easy Vegan dat eind 2017 verscheen, werd afgelopen week bekroond met de Vegan Award voor het Beste Vegan kookboek van 2018! Sanne van Rooij, gezicht van Living the Green Life, nam de award in ontvangst.

In Easy Vegan laat Living the Green Life je zien hoe je met een plantbased lifestyle altijd heerlijk en healthy kunt eten, waar, met wie of hoe druk je ook bent. Dit kookboek bevat 24/7 recepten (van ontbijt tot diner en snelle snacks, stuk voor stuk absolute must haves) en slimme on-the-go tips. Voor wie de vegan keuken wil uitproberen, zijn deze boeken een absolute aanrader. 

Makkelijk veganistisch

FotoLiving the green life 

Een dieet dat gebaseerd is op het eten van niet-dierlijke producten vraagt om toewijding. Het je eenmaal de stap genomen en vind je je weg in de supermarkt, dan wordt veganistisch eten steeds makkelijker. Easy Vegan2 helpt daarbij. Bovendien is de ondertitel, heel toegankelijk: Iedereen 1x per week plantaardig. Dit is zo laagdrempelig dat het écht de moeite waard is.

Voor elk dierlijk product is een vervanger. Neem bijvoorbeeld room. Dat is ook verkrijgbaar als haverroom en smaakt net zo vol als de dierlijke room. Met dit kookboek krijg je langzaam door hoe je denkwijze rond koken moet veranderen. Je denkt net meer vanuit een stukje vlees, maar gaat denken in hele maaltijden. En het combineren van verschillende groenten zorgt ook nog eens voor een kleurrijk bord!

Vegan uit de hele wereld

FotoLiving the green life

FotoLiving the green life 

In Vegan Easy 2 staat de wereld centraal. Het lekkerste van de wereldwijde recepten zijn gebundeld. Van ontbijt tot lunch, tussendoortjes,diner en zoetigheden. Zo werelds is veganistisch eten. Met dit boek wordt voorgeod afgerekend met het geitenwollensokken imago van veganisme.

 

Veganistisch eten is cool, sexy, hip en het beste dat je kunt doen voor het dierenwelzijn.

Veganistisch eten is cool, sexy, hip en het beste dat je kunt doen voor het dierenwelzijn. Bovendien is de gemiddelde plantaardige maaltijd een smeltkroes van smaken van over de hele wereld. Hoe mooi is het om je horizon te verbreden en deze stap te maken. De inspiratie voor de recepten komt uit de coolste vegan foodie capitals, proef een kruidige shakshuka uit Tel Aviv, goedgevulde Buddha Bowl uit Kyoto of heerlijke cashew smoothie uit Los Angeles. Heb je eenmaal door hoe easy vegan is, dan is de keuze zo gemaakt: Living the Green Life, minimaal een keer per week! 

Living the green life

FotoLiving the green life
Living the Green Life (LTGL) is het plantaardige platform van Nederland. LTGL inspireert je over alles dat met vegan eten te maken heeft, om zo je eigen leven optimaal te kunnen inrichten. Met het platform streven zij ernaar het gezicht te zijn van een verantwoorde, plantbased lifestyle met als doel veganistisch eten een positief imago te geven. LTGL deelt heerlijke simpele recepten, makkelijke food filmpjes, geeft boeken én V’GAN Lifestyle Magazine uit, houdt je op de hoogte van alle nieuwe hotspots, nieuwe producten, restaurants en kookboeken. Met als doel te laten zien dan plantaardig eten geen uitdaging is maar juist leuk en ontzettend lekker. Een lifestyle zonder ‘moeten’.

Easy Vegan 2 | Living The Green Life | 9789021570112 | €20,-

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen