pinterest
Altijd zuivere lucht

Altijd zuivere lucht

Omdat frisse gezuiverde lucht zowel buiten als binnen ontzettend belangrijk is, zetten we een paar luchtreinigers voor je op een rijtje. Samsung heeft bijvoorbeeld een nieuwe collectie. Deze zogenaamde slimme apparaten kun je onder meer op afstand bedienen met een app. “We weten allemaal dat zuivere lucht belangrijk is voor onze gezondheid”, vertelt Saskia Soeterbroek, hoofd productmarketing huishoudelijke apparaten van Samsung Nederland. “Steeds meer mensen zijn bezorgd over het inademen van lucht die vervuild is, bijvoorbeeld met chemicaliën, fijnstof, pollen of schadelijke gassen. Met de nieuwe line-up luchtreinigers spelen we in op de toenemende vraag naar zuivere lucht in huis.” 

Altijd gefilterde lucht

FotoAltijd zuivere lucht

De nieuwe luchtreinigers van Samsung zuiveren de lucht dankzij een drielaags filtratiesysteem. Ten eerste onttrekt het wasbare filter grote stofdeeltjes, zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, uit de lucht. Ten tweede verwijdert het koolstoffilter verschillende potentieel gevaarlijke gassen, zoals formaldehyde, tolueen, ethylbenzeen en styreen1 uit de lucht. Tot slot verwijdert een ultrafijn HEPA-filter 99,97% van de meest minuscule stofdeeltjes (tot 0,3µm, vergelijkbaar met de dikte van spinrag)uit je huis.

Slimmer dan ooit

FotoAltijd zuivere lucht

De modellen van Samsung zuiveren lucht slimmer, sneller en efficiënter dan ooit. Zo sporen de geavanceerde sensorsystemen vervuilde lucht op en kun je op de displays eenvoudig de informatie over de luchtkwaliteit in jouw huis aflezen. Ook is het mogelijk om de nieuwe luchtreinigers op wifi aan te sluiten. Op die manier kun je altijd en overal de luchtkwaliteit in jouw huis checken én de reiniger op afstand bedienen met de SmartThings-app.

Reinigt ook gassen en vieze geurtjes

FotoAltijd zuivere lucht

Ben je op zoek naar een compacte luchtreiniger? De Winix Zero N zuivert de lucht in een grote woonkamer tot 30 vierkante meter. Bij de luchtreiniger krijg je twee wasbare voorfilters in het beige en in het grijs. Met het HEPA filter zuivert de reiniger 99,97% van alle allergenen, pollen en fijnstof uit de lucht. Daarnaast verwijdert de luchtreiniger ook vieze geurtjes en gassen uit de lucht met het koolstoffilter. Wanneer je deze filters moet vervangen, brandt er een lampje op het display. Zo weet je zeker dat de luchtreiniger optimaal blijft werken.

Dit model is verkrijgbaar bij Coolblue.

Luchtstroom door gehele kamer

FotoAltijd zuivere lucht

Deze Dyson Pure Hot+Cool Wit/Zilver is een luchtreiniger met ventilatie- en verwarmingsfunctie. Handig, want in de winter kun je 'm gebruiken als kachel. De reiniger meet de luchtkwaliteit met verschillende sensoren en past zijn werking hierop aan. Met het HEPA en het koolstoffilter zuivert de reiniger stofdeeltjes, allergenen, virussen en vieze geurtjes uit de lucht. Je krijgt een seintje als je de filters moet vervangen. Met de oscillatiefunctie draait de reiniger tot 350 graden om zijn eigen as, zodat de luchtstroom door de gehele kamer wordt verspreidt. Met afstandsbediening en Dyson Link app.

Dit product is verkrijgbaar bij Coolblue.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen