pinterest
Luchtsensor voor thuis en op het werk

Luchtsensor voor thuis en op het werk

Schone verse lucht draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Dat kan thuis zijn, maar ook op het werk op kantoor. Er zijn voldoende werkplekken waar je geen raam kunt open maken, zodat je volledig afhankelijk bent van het kwaliteit van de lucht die binnen circuleert. Maar weet je ook hoe gezond die lucht eigenlijk is? De Air Sensoren van PlasmaMade meten de binnenlucht kwaliteit in de ruimte waar je deze plaatst, dat kan zijn in de woonkamer of bijvoorbeeld in je kantoor of op de werkplaats.

Wat meten de luchtsensoren?

FotoLuchtsensor voor thuis en op het werk 

De Air Sensoren van PlasmaMade meten de luchtkwaliteit van vier standaard waarden: de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2 en de Tvoc. De PRO serie meet als extra nog het fijnstof gehalte in de lucht op drie niveaus, PM1 PM2,5 en PM10. Deze software in de Cloud maakt het mogelijk je altijd van de juiste informatie te voorzien en ook te zorgen dat over de tijd de gemeten waarden juist zijn. Vervolgens krijg je inzicht en advies over de gemeten waardes. Dit kan per dag zijn maar ook per week maand of jaar, net wat je wilt.

Het Nederlandse PlasmaMade is wereldwijd bekend om de innovatieve recirculerende filters voor de afzuigkap. Inmiddels worden de filters al in 32 verschillende landen verkocht.

Meer informatie vindt u hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen