pinterest
Hé, Google, open mijn gordijnen

Hé, Google, open mijn gordijnen

We kennen Luxaflex van de rolgordijnen en jaloezieën. Met de introductie van gordijnen biedt dit merk in raambekleding een nog completer aanbod. De gordijnen worden geleverd met het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation, waarmee het mogelijk is om de gordijnen automatisch te openen en te sluiten. 

Een nieuwe stap

FotoHé, Google, open mijn gordijnen

De nieuwe collectie is in samenwerking met Hunter Douglas-zusterbedrijf Artex ontwikkeld. Marketingmanager Jaap-Jene Langevoord vertelt: “Als je aan Luxaflex denkt, denk je aan alles op het gebied van raambekleding. Het assortiment was al heel groot, maar gordijnen ontbraken nog en wij merken dat hier veel vraag naar is. Alle stoffen van de gordijnencollectie zijn ook verkrijgbaar als vouwgordijnen, met uitzondering van de Vayen stof. De combinatie van een gordijn en bijpassend vouwgordijn creëert een harmonieus en elegant geheel in het interieur."

Hé Google, open de gordijnen

FotoHé, Google, open mijn gordijnen

Via PowerView® Automation zijn de gordijnen te koppelen aan systemen als Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest. De gordijnen zijn ook te bedienen via de PowerView® Automation-app of de Pebble®-remote. Zodra het PowerView® Automation-systeem geactiveerd is, kun je de gordijnen laten bewegen volgens een zelf in te stellen programma. Dit zorgt voor extra gemak en het kan je zelfs makkelijker helpen ontwaken. Dankzij de besturing op afstand zorgt het ook voor een veiliger gevoel in huis.

Meer over smart home vind je bij Coolblue

Ruim aanbod kleuren en stoffen

FotoHé, Google, open mijn gordijnen

De kamerhoge gordijnen geven elke kamer een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien bevordert deze raambekleding de akoestiek in huis. De collectie bestaat uit 128 stoffen en talloze kleuren en weefsels, waarmee ingespeeld wordt op actuele woontrends. Er zijn allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk, van diepe kleuren in stevige materialen tot linnentinten in zachte stoffen. Opvallend zijn de twee nieuwe stoffen: trendy velvet stof Vayen en verduisterend dim-out doek Harper.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen