pinterest
Luxe behangcollectie Graham & Brown

Luxe behangcollectie Graham & Brown

De nieuwe behangcollectie Artisan van Graham & Brown heeft een luxe uitstraling en een rijke textuur. Het behang heeft een ambachtelijke look die terug gaat naar de essentie van de kunst van het behangprinten.

Behang met een natuurlijke textuur

De Artisan collectie van Graham & Brown is op een creatieve manier ontworpen met behulp van een traditioneel proces. Hierdoor heeft de behangcollectie een handgemaakt effect en krijgt het een luxe uitstraling. De Artisan collectie bestaat uit elegante ontwerpen en effen behangen met een bijzonder kleurenpalet. Door de natuurlijke textuur die ontstaat door de vezelachtig niet-geweven ondergrond wordt de "ambachtelijke" afwerking van het behang benadrukt. Het rijke kleurenpalet van Artisan sluit naadloos aan op de trend die is geïnspireerd op koper, klei, parelmoer wit en grijs oester. Mulberry met zilver en een rijke houtskool in combinatie met goud creëren wanden met een dramatische look. De collectie bestaat uit 5 dessins.

Voorbeelden van luxe behang van Graham & Brown

Gloriana is een damast met een traditioneel paneel effect, maar met een moderne twist; de mix van mat en metallic geven het ontwerp een vorstelijke uitstraling.

FotoLuxe behangcollectie Graham & Brown
Quill, een elegant slingerend pauw motief is een eenvoudig, maar stijlvol design. Zo ontstaat een mooie herhaling op de wand.

FotoLuxe behangcollectie Graham & Brown
Artisan Stripe kan verticaal of horizontaal worden opgehangen en vult de collectie aan met modern design.

FotoLuxe behangcollectie Graham & Brown
Tranquil
is het effen behang met een metallic of een matte afwerking. Het dessin komt extra goed tot zijn recht door de vezelachtige structuur en het opvallende kleurenpalet waaronder koper, mulberry, goud en zilver.

FotoLuxe behangcollectie Graham & Brown
Alle ontwerpen en kleurstellingen van de Artisan behangcollectie zijn zorgvuldig gekozen en ontworpen om te worden gebruikt op alle vier de wanden van de kamer. Verkrijgbaar per rol via Graham & Brown

Bron: Graham & Brown

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen