pinterest
Luxe Familievilla

Luxe Familievilla

Interieurdesigner Osiris Hertman vertaalt droomwensen van opdrachtgevers, naar maximaal woongeluk. De nu zo karakteristieke woning bevond zich in een staat van instorten. “Deze opdrachtgever had een duidelijke visie voor dit pand,” vertelt Osiris “Dit familiehuis moest een zoete inval worden voor de bewoners met rijke vriendenkring, die houden van het bourgondische leven”. De royale woonkeuken speelt dan ook één van de hoofdrollen in zijn ontwerp. Kunst en interieur komen in deze villa prachtig samen en de thuis wellness is een bron van ontspanning geworden.

Bij binnenkomst in de klassieke hal van de villa, nodigen de stalen taatsdeuren je uit, om plaats te nemen in de prachtige woonkeuken. “De keuken heeft een stoer uiterlijk gekregen, doordat er gebruik is gemaakt van robuuste materialen,” vertelt Osiris Hertman “Hetzelfde natuursteen van de werkbladen komt terug in de nis van de achterwand en loopt over in de hoge, zwevende eettafel.” Door de combinatie van de blauwstalen fronten, de Zwitserse houtaccenten in de dubbele afzuigkap en de lederen wandafwerking heeft het geheel een authentieke look gekregen. De comfortabele lederen stoelen met geheime wielen nodigen uit om lang te tafelen.

FotoLuxe Familievilla

Het luxe woonhuis telt meerdere comfortabele zitplaatsen, die via subtiele door-kijkjes met elkaar verbonden worden. Een prachtige mix van hoogwaardige kunst en Royal Delft verrijken het interieur. Osiris: “Kunst en interieur komen in dit herenhuis prachtig samen.” Om de architectuur te benadrukken ontwierp Osiris, voor de bestaande erker, een royale rondzit in een okerkleurig velours. Naast de Arabisch ogende shutters is de Hexagon lamp een echte eyecatcher, uitgevoerd in koper en designed by Osiris.

FotoLuxe Familievilla

Een belangrijk onderdeel van de ontwerpen van Osiris Hertman is de thuis Well-ness. In deze luxe villa brengen de traditionele Marokkaanse zelliges het hamam-gevoel naar de badkamer. Een skylight zorgt voor natuurlijk daglicht. De open doucheruimte heeft dankzij de glazenwand transparant uiterlijk behouden. De hou-ten wagondelen brengen warmte in de ruimte, maar ook karakter in combinatie met de ronde, witte waskommen.

Iedere opdracht bestaat uit een intensieve kennismaking. Om zijn opdrachtgevers te leren kennen neemt Osiris Hertman één of twee interviews af. Het liefst tijdens een ontspannen lunch of diner. “Ik wil weten hoe mensen leven, wat zij in hun vrije tijd doen en hoe hun interieur moet functioneren als er vrienden op bezoek komen. Stel dat iemand ontspant door een film te kijken en in bad te gaan, waar-om zouden we de eerste verdieping dan niet transformeren in een wellness-ruimte, compleet met jacuzzi’s en een surround-systeem?” Deze informatie wordt direct verwerkt tot één ontwerp, inclusief 3D en materialenplan. Hiervan ontvangt de opdrachtgever een mooi boek, om thuis in gedachten al door het nieuwe interieur ‘te lopen’.

FotoLuxe Familievilla

Osiris Hertman werkt met een vast team en gemiddeld zo’n 25 ambachtelijke professionals. “Iets dat met aandacht gemaakt is, straalt dat ook uit!” Osiris Hertman is ook trots op de samenwerking met diverse topmerken. Een even grote voldoening haalt hij uit de vele en diverse opdrachten. “De opdrachtgevers waarvoor we mogen ontwerpen, kunnen iedereen in de wereld kiezen, maar ze kiezen voor ons. Dat is prachtig en daar krijg ik nog steeds een kick van”, aldus een sympathieke Osiris Hertman. Op de vraag wat zou je in de toekomst graag willen ontwerpen, antwoordt Osiris “Een groot hotel, van binnen en buiten. Steeds vaker ben ik be-trokken bij de architectuur van een gebouw, mijn signatuur komt dan ook hierin terug.”

Wil je de hele reportage van Osiris Hertman en andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier UW woonboek!

Osiris Hertman Studio www.osirishertman.com

Fotogafie: Laura Hage

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen