pinterest
Luxe stoffen en wandtextiel

Luxe stoffen en wandtextiel

EST-1966 by CHANTAL KEIZER komt met een serie luxe home producten, zoals behang, kussens en douchegordijnen. Opvallend zijn de uitgewerkte dessins, die bestaan uit een combinatie van grafisch design en fotografie. het zijn tot in details uitgewerkte dessins die geïnspireerd zijn op de rijkdommen uit de natuur.

Real life fotografie

FotoLuxe stoffen en wandtextiel

Creative director en founder Chantal Keizer werkt al jaren als succesvol grafisch designer binnen de mode industrie en is als fotografe bekend om haar sterke real life fotografie. Zij combineert beide disciplines binnen haar ontwerpen voor EST-1966. De eerste serie dessins is gebaseerd op haar persoonlijke bloemen- en plantenarchief van ruim 500+ planten en bloemen, waarbij zij zowel de frisheid als de vergankelijkheid van de natuur laat bestaan.

Contrast

FotoLuxe stoffen en wandtextiel

Juist als contrast tegen de hectiek van alledag heeft ze de afgelopen jaren een uitgebreid bloemen en plantenarchief samengesteld. Die vormt de basis van de collectie. Bloemen en bladeren, in een geweldige reeks samenstellingen - met alle seizoenen erin verwerkt. 'Zo mooi als een verse bloem of blad kan zijn, zo niet nog mooier is een halfvergaan of compleet verschrompeld blad. De imperfectie en vergankelijkheid, in combinatie met het nieuwe en frisse inspireren mij. Door de combinatie van beiden ontstaat een diepere gelaagdheid, waardoor de dessins als het ware  tot leven komen', aldus Chantal Keizer

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen