pinterest
Maak je huis luxe met deze woongeuren

Maak je huis luxe met deze woongeuren

Nu we allemaal veel thuis zijn, geven we ons interieur ook een beetje meer aandacht. Op een fijne plek voelen we ons nou eenmaal beter en daar hoort ook een heerlijke geur bij. Met de geurkaarsen, handgel, handzeep en geurstokjes van Le Noir & Blanc trakteer je jezelf én je huis op een verfijnd parfum.

FotoMaak je huis luxe met deze woongeuren

Stijlvol cadeau

De exclusieve woongeurlijk Le Noir & Blanc met vier verleidelijke geuren past in iedere woonstijl en zorgt voor een luxe sfeer, alsof je in een smaakvol hotel terecht bent gekomen. De componenten en grondstoffen van de Le Noir & Blanc woongeurlijn zijn met de hand gemengd en afkomstig uit Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld. De lijn bestaat uit vier verleidelijke geuren: L’eau Naturelle, Jardin de Fleurs, Bois Exotique en Ombre d’Amour. Het perfecte cadeau om jezelf én je zintuigen te verwennen, of om iemand tijdens de feestdagen mee te verrassen!

FotoMaak je huis luxe met deze woongeuren

Geurkaarsen

De geurkaarsen van Le Noir & Blanc geven je huis sfeer en de subtiele geur van luxe hotels in verre oorden. De zwarte matglas houder oogt ingetogen elegant en is verkrijgbaar in drie maten. De kaarsen worden met de hand gegoten, in meerdere lagen, waarbij er speciale aandacht is voor de temperatuur. Hierdoor wordt de geur extra goed in de wasmix vastgehouden. 

De geurstokjes vullen je huis zich met een smaakvolle geur. Het zwarte matglazen flesje heeft de uitstraling van een luxe parfum uit de vorige eeuw, de geuren zijn al even verleidelijk. De geurvloeistof is los verpakt zodat je het flesje eenvoudig kunt bijvullen. De hoeveelheid geurstokjes die je gebruikt, bepaalt de intensiteit van de geur. Het perfecte geschenk om te vragen of te geven deze feestdagen.

FotoMaak je huis luxe met deze woongeuren

Handzeep

Verwen je badkamer met Le Noir & Blanc handzeep in een elegante dispenser. De luxe handzeep zorgt voor een verfijnde geur waardoor je handen extra lang fris voelen en ruiken. Een mooie en subtiele aanvulling op de geurstokjes en -kaarsen, zodat je extra lang omgeven blijft door je favoriete huisparfum. Een praktisch en verfrissend cadeau en ook een fijne aanwinst voor in de keuken

Le Noir & Blanc woongeuren zijn verkrijgbaar bij alle Karwei-winkels én online.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen