pinterest
Maak nu zelf je perfecte kopje thee

Maak nu zelf je perfecte kopje thee

De koffiebarista wordt geroemd om zijn kennis en kunde, waarmee hij de minutieus afgewogen koffie met exact de juiste temperatuur en op de ideale snelheid extraheert. Dat er ook theesommeliers bestaan die werken aan een perfecte kop thee is bij minder mensen bekend.

Zo doe je het

FotoMaak nu zelf je perfecte kopje thee

Een precisieklus, theezetten. Tenminste, als je goeie thee wilt drinken. De Nederlander is gewend aan het onderdompelen van de welbekende theezakjes in kokend water, en weet eigenlijk niet eens wat echte thee is. De thee cultuur is echter sterk in opkomst en het is ook niet gek dat er tegenwoordig ook theesommeliers zijn die het theezetten tot een ware kunst verheven.

Een goede waterkoker, zoals de Smart Kettle van Espressions en mooie kwaliteits thee vormen de basis voor de heerlijke geurende en smakende thee. Uitgevoerd in rvs is het ook nog een mooi sieraad in iedere keuken.

De perfecte temperatuur 

FotoMaak nu zelf je perfecte kopje thee
De ideale temperatuur om thee mee te zetten verschilt nogal per type thee. Zwarte, groen of witte thee, de perfecte temperatuur bezorgt de juiste smaak. Onmisbaar gereedschap voor de theesommelier is een Smart Kettle van Espressions: De waterkoker die precies de juiste temperatuur bereikt voor elk type thee.

Om perfect theewater te krijgen heeft de Smart Kettle bovendien een functie die het water eerst 5 minuten kookt, om daarna de temperatuur terug te brengen tot het gewenste niveau.

FotoMaak nu zelf je perfecte kopje thee

Slimme details zoals een kalkfilter en geïntegreerde geluiddempend element zorgen voor veel gebruiksplezier, ook na jarenlang intensief gebruik.

Kijk in onze shop voor meer koop tips.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen