pinterest
Magneetslot vergroot esthetiek interieur

Magneetslot vergroot esthetiek interieur

Een magneetslot op de deur verfraait niet alleen het interieur, het maakt je huis ook stiller en zelfs veiliger. Doordat er bij een geopende deur met een magneetslot geen dagschoot uitsteekt, kan je daar ook niet achter blijven haken. Bovendien oogt het mooi strak. De deuren sluiten geruisloos en beschadigingen aan het kozijn worden voorkomen, dit in tegenstelling tot een standaard insteekslot.

Intersteel brengt een drietal magnetische sloten op de markt om de esthetiek van de deuren in je huis te vergroten.

Magnetisme

 FotoMagneetslot vergroot esthetiek interieur

Het slot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. De deur wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar wanneer hij geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, je voorkomt hiermee ook beschadigingen aan het kozijn of dat je er onverhoopt achter blijft haken. Daarnaast zorgt een magneetslot voor het geruisloos sluiten van de deur.

De Intersteel magneetsloten zijn verkrijgbaar in drie varianten: een loopslot, een klavier dag- en nachtslot en een badkamer-/toiletslot. Bij het laatste wordt de dagschoot geblokkeerd, waardoor een nachtschoot niet nodig is.

Ze worden inclusief sluitplaat en roestvast stalen voorplaat geleverd. Het magneetslot kan snel en eenvoudig gemonteerd worden. Je gebruikt namelijk dezelfde inbouw- en freesmaten als voor een standaard woningbouwslot. Wanneer de deur gesloten is, zie je geen sluitplaat. Bovendien is slechts geringe eindslagkracht nodig bij gebruik van een deurdranger. Op elk slot zit een functionaliteitgarantie van tien jaar.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen