pinterest
Markiezen: stijlvolle zonwering voor je woning

Markiezen: stijlvolle zonwering voor je woning

Ben je op zoek naar zonwering voor de voortuin of het balkon? Markiezen hebben een mooie klassieke en exclusieve uitstraling aan de gevel en zijn heel praktisch en functioneel. Met markiezen blijft je huis lekker koel en komen zonnestralen niet hinderlijk in je huis, omdat ook de zijkanten afgesloten zijn.

Markiezen op maat gemaakt

Markiezen geven je huis een stijlvolle uitstraling. Door de ronde vormen passen ze perfect bij traditionele woningen, maar ook bij moderne huizen zijn ze vaak een stijlvolle vorm van zonwering. Het mooie van een markies is, dat je wel naar buiten kan blijven kijken, zonder overlast van de zon. Heb je openslaande deuren naar het terras, of rondlopende ramen? Ook dat kan prima worden opgelost met een markies.

FotoMarkiezen: stijlvolle zonwering voor je woning

MARKIEZEN OP MAAT - ZMB ZONWERING

Er zijn markiezen in verschillende modellen en voor iedere vorm is een oplossing. Zo is er bijvoorbeeld het 'petmodel', markiezen met de vorm van een pet die kan worden geplaatst op plekken waar je wil kunnen lopen, zoals boven terrasdeuren. Bovendien zijn de markiezen nauwelijks windgevoelig en dus voor elke plek geschikt.

FotoMarkiezen: stijlvolle zonwering voor je woning

MARKIEZEN IN DE VOORTUIN - ZMB ZONWERING

Deze zonwering kan worden gemaakt van grenenhout, hardhout of aluminium, en gespoten of gemoffeld in wel 180 verschillende RAL-kleuren. Datzelfde geldt voor de omkasting. De meeste sfeer en uitstraling krijg je met de juiste stof en kleur naar keuze. Kies tot slot voor handbediening met katrollen en een koord of voor een Somfy-motor met muurschakelaar of afstandsbediening, en je hebt een zonwering die helemaal bij je past.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen