pinterest
Perfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

Perfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

Nu we meer thuis zijn, is een fijn huis belangrijker dan ooit. Er is het afgelopen jaar dan ook enorm veel geklust in de Nederlandse huizen. Een uitbouw aan het huis is heel populair en ook het uitbreken van de keuken om een woonkeuken te creëren is een klus die veel wordt uitgevoerd. Niets is fijner dan te leven in zo'n grote en open ruimte!

Perfecte akoestiek

Geniet jij al van een nieuwe grote leefruimte maar heb je last van een galm in huis? Of ben je van plan te verbouwen en ben je nog op zoek naar een stijlvolle oplossing met geluiddempend effect voor een goede akoestiek in de ruimte? Vloerkleden, gordijnen en schilderijen; het zijn allemaal akoestische oplossingen, maar soms werken deze niet voldoende. Nieuw zijn de geluiddempende akoestiekpanelen met vilt. Niet alleen heel functioneel, maar ook stijlvol en met trendy looks. Het product is zelfs zo innovatief en functioneel dat het de Red Dot Design Award 2021 heeft gewonnen. In dit artikel laten we je zien wat de mogelijkheden zijn van deze prijswinnaar.

FotoPerfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

MeisterPanels. style SP 800, Vilt basaltgrijs 4502

Rust in huis

Met akoestische wandpanelen van Meister creëer je meer rust in huis. De nieuwe collectie MeisterPanels. style SP 800 met vilt ziet er mooi uit en is heel erg geschikt om de akoestiek in moderne woningen te verbeteren. Het akoestiekpaneel absorbeert 35% van het geluid in de ruimte en zorgt zo voor een aangename sfeer, vooral in moderne woonomgevingen waar maar weinig gordijnen en ander textiel te vinden zijn. Door een gedeelte van de wand of het plafond van de panelen te voorzien, heb je al een volledig geluiddempend effect. 

FotoPerfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

MeisterPanels. craft EP 500*, Cream Oak en MeisterPanels. style SP 800, Vilt olijf

MeisterPanels. style is er in vijf moderne kleuren: grijstinten, olijf en terrabruin. Voor een perfect totaalplaatje wordt elke kleur aangevuld met een bijpassende viltlijst (hoek-afdeklijst en afdeklijst). Ook op gebied van duurzaamheid doet de SP 800 het goed. Het oppervlak met veganistisch vilt bestaat uit gerecycled materiaal en kan na gebruik zelf ook weer compleet gerecycled worden. 

FotoPerfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

MeisterPanels. style SP 800, vilt leisteengrijs en MeisterPanels. nova SP 300 Staal-metallic

Het vilten paneel kan door identieke formaten en montagewijze perfect worden gecombineerd met de MeisterPanels systeempanelen. Zo ontstaan mooie en gevarieerde wanden, zoals hier vilt naast een 3D Staal-metallic effect. De dubbele groef en de drie verschillende breedtes die in elk pakket geleverd worden, maken verschillende manieren van montage mogelijk: met een 3D-effect of montage in rijen, tot dakpansgewijs of volledig vlak en gelijkmatig.

MeisterPanels. craft: Fineerpanelen met ambachtelijk karakter 

FotoPerfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

Fineerpanelen MeisterPanels. craft EP 500

Geen akoestiek problemen, maar wel op zoek naar stijl op de wand? De collectie MeisterPanels. craft EP 500 geven een stoer, ambachtelijk karakter aan de ruimte dankzij twee sprekende, bijzonder diep gedrukte structuren ("Industrial Wood" en "Vintage"). De houtfineer panelen hebben een handzaam formaat van 700 x 160 mm en kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden. Zo zijn ze geschikt voor een klein oppervlak als highlight, maar ook voor een complete wand of plafond. 

Wil je meer weten over de wand- en plafondpanelen van Meister? Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

Onder het merk MEISTER brengt MeisterWerke ook innovatieve harde vloerbedekkingen op de markt. Bekijk hier de vloeren ter inspiratie en vraag vrijblijvend informatie aan.

FotoPerfecte akoestiek in huis met stijlvolle geluiddempende wandpanelen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen