pinterest
Met DecoLegno's plaatmateriaal creëer je het perfecte plaatje

Met DecoLegno's plaatmateriaal creëer je het perfecte plaatje

Maatwerk interieurs en keukens zijn hot! Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen wegdromen bij perfecte plaatjes van keukens en maatwerk interieurs ontworpen door interieurarchitecten. Wil jij ook zo’n prachtige keuken of een interieur dat helemaal aansluit bij jouw wensen? Dan moet je zeker eens kijken naar decoratief plaatmateriaal van DecoLegno. Hiermee kun je de keuken of het interieur van je dromen creëren.

Een keuken op maat is de perfecte oplossing om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Met decoratief plaatmateriaal van Cleaf en solid surface van Durasein® zijn de mogelijkheden eindeloos. DecoLegno biedt een uitgebreide collectie, zodat het ontwerp naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak en behoefte. Een bewuste materiaalkeuze voor de fronten en het korpus kan het ontwerp nog krachtiger maken. Zo kan een tijdloze unikleur voor de fronten perfect gecombineerd worden met warm notenhout aan de binnenzijde van de kasten.

FotoMet DecoLegno's plaatmateriaal creëer je het perfecte plaatje

De keuken is het hart van het huis en vormt steeds vaker het decor voor de rest van het interieur. Daarom is er steeds meer aandacht voor het ontwerp van de keuken, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Technische ontwikkelingen zoals geïntegreerde afzuiging in de kookplaat, kookeilanden met barfunctie of werkbladen die over de spoelbak heen schuiven, maken het mogelijk om van de keuken een sfeerelement in de ruimte te maken.

Met maatwerk kun je ook inhaken op de trends op het gebied van keukens en interieurs. Het trendbeeld wordt steeds gevarieerder, van licht naar donker, van ingetogen naar uitgesproken. Hout blijft populair, vooral de blondere houtsoorten in combinatie met lichte klei-kleuren en natuursteen. In de afwerking van keukens wordt gespeeld met terugliggende fronten voor een dynamisch effect in het ontwerp.

De keuze van materialen in het keukenontwerp speelt een belangrijke rol. Wil je bijvoorbeeld een warme sfeer creëren met hout, of ga je liever voor een matte unikleur met anti-vingerafdruk eigenschappen? Leer is waarschijnlijk niet het eerste materiaal waar je aan denkt bij het ontwerpen van een keuken, vanwege de praktische nadelen. Maar met decoratief plaatmateriaal kun je wel de textuur van leer op een zeer natuurgetrouwe manier ervaren.

FotoMet DecoLegno's plaatmateriaal creëer je het perfecte plaatje

Cleaf's decoratieve plaatmateriaal is perfect geschikt voor elk keukenontwerp. Combineer dit met Durasein® solid surface en je hebt alle materialen die je nodig hebt voor een stijlvolle keuken. Solid surface kan worden gebruikt voor keukenbladen, achterwanden en zelfs als omlijsting voor een barelement. Dit materiaal is antibacterieel, onderhoudsvriendelijk en kan naadloos worden verlijmd tot grote werkbladen.

Wil je meer informatie over de passende materialen voor maatwerk interieurs? Kijk dan op de website van DecoLegno.

Beeldmateriaal: Decolegno

DecoLegno

Passende materialen voor maatwerk interieurs

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen