pinterest
Met dit apparaat wordt jouw huishouden slimmer

Met dit apparaat wordt jouw huishouden slimmer

Tegenwoordig delen we onze drukke levens graag zo efficiënt mogelijk in. Op weg naar werk bellen we alvast met wat klanten en ’s avonds op de bank tijdens het Netflixen beantwoorden we nog even snel die paar (heus niet zo) belangrijke mails. We doen het liefst alles tegelijkertijd en komen vaak handen tekort. Efficiënt multitasken lijkt z’n maximum te hebben bereikt, tot nu. Maak kennis met de LG WK7-speaker mét Google Assistent, de virtuele assistent ontwikkeld door Google.

Multitasken als geen ander

FotoMet dit apparaat wordt jouw huishouden slimmer

Wat houdt zo’n Google Assistent precies in? Google Assistent is er niet alleen voor echte techies; het maakt juist ieders leven een stuk gemakkelijker en efficiënter. Je kent Google Assistent vast al van je smartphone. En net als je smartphone, kan de slimme WK7-speaker je opdrachten horen en uitvoeren. Bijkomend voordeel van een speaker is dat hij er altijd staat en je deze dus niet hoeft te bedienen. Een stuk gemakkelijker en sneller in gebruik dus!

Ook in het Nederlands

De Google Assistent is nu ook in het Nederlands beschikbaar op de WK7-speaker. Met deze slimme speaker kun je niet alleen kun je niet alleen genieten van hoogwaardig geluid vanwege de samenwerking die LG is aangegaan met Meridian Audio, de speaker kan ook nog eens fungeren als ‘hub’ in je huis. Je kunt dan via de speaker andere diensten en apparaten gebruiken, zoals je smart TV, soundbar, thermostaat, beveiligingssystemen en zelfs verlichting. Zeg simpelweg ‘Hey Google’ tegen de speaker, and let the fun begin!

Stel je daarbij het volgende voor: je staat op en begint de dag met een ‘goedemorgen’; niet alleen tegen je vriend en de hond, maar ook tegen je slimme WK7-speaker in de keuken. Terwijl je vriend zich nog een keer omdraait, begin jij aan je ontbijt en geeft de speaker je intussen een overzicht van je agenda die dag. Hij zet de verwarming alvast op de juiste temperatuur, laat je weten wat het weer wordt die dag en hoe lang het rijden is naar je eerste afspraak van de dag.

Voordat je vertrekt geef je de speaker de opdracht de lampen en de verwarming uit te doen. De LG Hom-Bot robotstofzuiger, die tegelijkertijd als bewaker van je huis dient met een camera die je kan verbinden met je smartphone, begint te stofzuigen. Lets go!

FotoMet dit apparaat wordt jouw huishouden slimmer

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen