pinterest
Meubelnieuws uit Keulen

Meubelnieuws uit Keulen

Rolf Benz MERA overtuigt met kleine dimensies en grote lichtheid. Het ontwerp is van Beck Design. Met de slanke, hoge poten en het filigraan frame zweeft Rolf Benz MERA als het ware boven de grond. Net als alle functionele banken van ROLF BENZ biedt ook MERA verborgen opties voor het zitten, liggen en relaxen.Wij houden ervan!

Wanneer bankzitters het rug kussen omhoog klappen, verandert de rugleuning in een extra hoge, comfortabele leuning die traploos kan worden versteld en een ontspannen relaxen mogelijk maakt. Ook het hoofdgedeelte kan op de individuele lievelingspositie worden ingesteld. Draait men de zitting en klapt men het zij-deel omlaag, ontstaat er plek om de benen op te laten rusten. Bovendien maken de verstelbare zij-delen een comfortabel dwars zitten en liggen mogelijk.

De bank biedt voor bijna alle ruimtelijke wensen de juiste oplossing. Dat Rolf Benz voor MERA schitterende, stof- en leerbekledingen te bieden heeft, spreekt natuurlijk voor zich. 

FotoMeubelnieuws uit Keulen

Rolf Benz 383

FotoMeubelnieuws uit Keulen
Met de fauteuil Rolf Benz 383 is het Joachim Nees gelukt om een bijzondere fauteuil te ontwerpen. Eentje die het lichaam comfortabel omsluit. Die uitnodigend oogt maar zich niet opdringt en dus in veel interieurs perfect functioneert. De nieuwe designerfauteuil Rolf Benz 383 leeft van de spanning tussen de organische, zachte zitting en de lichte, moderne, kruisvormige voet. Het slanke en tegelijkertijd zeer stabiele onderstel van ronde buis is leverbaar in verschillende oppervlakken. Perfect daarbij passend: de iets lagere voetenbank die eveneens voorzien is van een kruisvormige voet.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen