pinterest
Meubels speciaal voor honden en katten

Meubels speciaal voor honden en katten

Huisdieren zijn steeds meer onderdeel van de familie en zijn vaak ook heerlijk aanwezig in huis. Daarom heeft IKEA speciaal voor honden, katten én hun baasjes de LURVIG collectie in Nederland uitgebracht.

Stijlvol in je interieur

IKEA ontwikkelde in samenwerking met dierenspecialisten items als bedjes, manden, halsbanden, voerbakken en speeltjes. Met deze LURVIG producten kunnen baasjes hun huis en dagelijks leven nog beter aanpassen aan hun vrolijke viervoeters. De items zijn functioneel én stijlvol in je interieur.

Bij het ontwerpen van de collectie is gekeken naar de behoeftes en het gedrag van de dieren, bijvoorbeeld hoe zij slapen, eten en spelen.

Bij het ontwerpen van de collectie is gekeken naar de behoeftes en het gedrag van de dieren, bijvoorbeeld hoe zij slapen, eten en spelen. Vervolgens is onderzocht hoe deze producten konden worden aangepast aan ‘menselijke behoeftes’ door ook te kijken naar design en vorm.

Kattenhuisje

FotoMeubels speciaal voor honden en katten

Opvallende items zijn het kattenhuisje dat precies in de KALLAX serie past en een mandje dat op drie verschillende manieren te vouwen is. Ook is er een bijzondere kussenhoes voor de huisdieren: de kussenhoes kan door het baasje worden gevuld met een oud kussen, kleren, dekens of handdoeken. Dieren kunnen zo op een comfortabel kussen liggen dat een bekende geur heeft.

FotoMeubels speciaal voor honden en katten

Dierenliefhebbers

De LURVIG collectie is ontworpen in samenwerking met dierenspecialisten en designers die een grote liefde voor dieren hebben. De items van LURVIG maken het dagelijks leven van honden, katten en hun baasjes nog aangenamer.

FotoMeubels speciaal voor honden en katten

De collectie is gemaakt van veilige, duurzame materialen en heeft vier basiskleuren: zwart, wit, groen en oranje.

FotoMeubels speciaal voor honden en katten
De collectie is verkrijgbaar via IKEA.nl en bij IKEA Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Breda, Eindhoven, Hengelo, Groningen en Barendrecht.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen