pinterest
Meubels van sloophout

Meubels van sloophout

Steigerhouten tuinmeubilair kent u misschien al. Steeds vaker zien we dit soort trendy meubels aan het strand, in de tuin of op het terras. Maar wist u dat er ook steeds meer binnenmeubilair van steigerhout verkrijgbaar is? Robuuste eetkamertafels, stevige kasten en banken van oud hout worden steeds populairder. Meubels van gebruikt hout geven sfeer aan uw woning. Oud hout is dé trend van het moment. Het brengt warmte en geborgenheid in huis. Geen keurige, steriele kamers: er mag geleefd worden. En daar sluiten authentieke houtsoorten perfect op aan. Het unieke materiaal en ontwerp van sloophouten meubels geven uw woonkamer en keuken de sfeer waar u naar verlangt.

 FotoMeubels van sloophout    FotoMeubels van sloophout


Sloophouten meubels: variatie te over

Strak en modern - of juist landelijk en romantisch? De meubels van RestyleXL uit Oudewater zijn met talloze interieurs te combineren. Eén meubelstuk kan al het verschil maken. Bij RestyleXL is een enorm assortiment houten meubelen. Het bedrijf levert banken, kasten, tafels en badkamermeubels. Ook zijn er sfeervolle woonaccessoires verkrijgbaar, zoals lampen en kussens. Hiermee krijgt uw huis de uitstraling die bij u past.

 FotoMeubels van sloophout    FotoMeubels van sloophout


Unieke meubels van eigen bodem

RestyleXL maakt in eigen werkplaats meubels van hout uit gesloopte gebouwen. Het gaat daarbij vooral om oude balken, planken en vloerdelen. De houtsoorten zijn oud eiken, oud grenen en oud iepen. Meestal is het hout naturel – maar er wordt ook gekleurd sloophout gebruikt. Dit geeft ieder meubelstuk een unieke uitstraling. Het hout wordt comfortabel glad afgewerkt, zodat u geen last heeft van splinters of uitstekende spijkers. Laat u inspireren door de meubels op de site of in de showroom! Heeft u liever maatwerk? Dat is zeker mogelijk. Sloophouten kasten en tafels maken de medewerkers van RestyleXL graag voor u op maat. Voorafgaand aan de productie krijgt u een tekening toegestuurd. U krijgt dan een goed beeld van hoe uw meubel eruit komt te zien.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen