pinterest
Milieuvriendelijke BBQ accessoires

Milieuvriendelijke BBQ accessoires

Zodra de temperatuur boven de 20 graden stijgt, komen de barbecue-kriebels. Nederlanders zonder tuin of balkon wijken uit naar stadsparken, gewapend met stapels wegwerpplastic. En dat wil Mizu veranderen. Met de wijnglazen en het bestek van Mizu heb je geen stapel afval meer naast je kleedje. Door voor deze accessoires te kiezen, houd je dus gelijk rekening met het milieu.

Roestvrijstaal

FotoMilieuvriendelijke BBQ accessoires
De missie van Mizu is het beschermen van de oceanen, bergen, bossen en steden om ons heen. Protect where you play.#mizulife. En met de set van twee roestvrijstalen wijnglazen van 500 ml is wijn uit plastic bekertjes verleden tijd.

Leuk detail: in de Mizu V8-fles houd je 800 ml vloeistof eenvoudig koel.

FotoMilieuvriendelijke BBQ accessoires

Leuk detail: in de Mizu V8-fles houd je 800 ml vloeistof eenvoudig koel. En laat er nu in een wijnfles precies 750 ml zitten. Door de vacuüm geïsoleerde dubbele wand in deze fles geniet je tot 24 uur lang van koud water in de zomerzon. Met meer dan vijftien verschillende kleuren in unieke coatings heb je altijd je eigen favoriete bottle!
FotoMilieuvriendelijke BBQ accessoires
 
De bestekset, bestaande uit een roestvrijstalen vork, mes, lepel en eetstokjes zorgt ervoor dat je eten nóg beter smaakt. Zo wordt je zomerbarbecue nog ‘cooler’!
 
FotoMilieuvriendelijke BBQ accessoires

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen