Mini foodfestival in eigen tuin

Nog even en dan schijnt het echt lekker weer te worden. Bij IKEA verklaren ze het buitenseizoen al voor geopend. En daar hoort barbecueën met vrienden en familie bij. En daarna samen lang natafelen tot de zon ondergaat.

Lekker buiten eten begint bij IKEA. Bij het woonwarenhuis vind je nu alles voor een mini foodfestival in je eigen achtertuin. Van de voorbereiding in de keuken tot de tuintafel, barbecue en duurzame tuinverlichting.  

Schuif maar aan

Ikea tuinset

Met de ÄPPLARÖ tuinset creëer je de perfecte buitenruimte voor een diner in de avondzon. De tuinmeubels zijn vervaardigd van duurzaam massief hout met een donkerbruine afwerking. Bovendien is de ÄPPLARÖ klaptafel eenvoudig uit te klappen als er onverwacht meer eters willen aanschuiven. Bekijk hier meer tuinmeubels van Ikea

Duurzame keukendeuren

Lekker buiten eten begint natuurlijk met de voorbereidingen in de keuken...

KUNGSBACKA keuken ikea

De stijlvolle KUNGSBACKA keukendeuren zijn gemaakt van hergebruikt hout en bekleed met een kunststof folie van gerecyclede PET-flessen. Zo krijgen gebruikte materialen een nieuw leven in jouw duurzame keuken. Bekijk hier meer keukens...

Kweektafel

Je eigen groente en kruiden kweken? Dat doe je gewoon aan tafel!

Ikea kweektafel

De brede ANVÄNDBAR tafel heeft in het bamboe tafelblad een uitsparing voor een VÄXER kweekset. Zo kan je die lekkere zelfgemaakte salade aan tafel afmaken met versgeplukte basilicum of peterselie. Lees in dit artikel over keukentrends meer over de kweeksets van Ikea...

BBQ time

Natuurlijk mag de barbecue niet ontbreken. Je barbecue is het pronkstuk van je eigen buitenkeuken.

Ikea bbq set

De praktische KLASEN houtskoolbarbecue heeft zelfs een ingebouwde thermometer zodat je tijdens het grillen goed de temperatuur in de gaten kan houden. Op zoek naar een extreem luxe buitenkeuken? Bekijk dan hier een luxe design buitenkeuken. Om van te dromen!

Sfeervolle verlichting

Als tijdens het natafelen de zon ondergaat, hoef je natuurlijk niet in het donker te zitten. De SOLVINDEN ledverlichting werkt op zonnecellen en zorgt voor sfeervol licht in de tuin.

Verlichting ikea

Zet de gezellige ledlampen overdag in het zonlicht om ze op te laden. Zo kan je ’s avonds nog steeds genieten van de energie. Dat wordt genieten deze zomer!

Wil je alles weten over de tuin, check dan hier.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen