pinterest
Mix en match je interieur

Mix en match je interieur

Misschien herken je het wel: je partner heeft het liefst zo veel mogelijk strakke lijnen en harde materialen in jullie interieur, maar zelf zie je liever zachte tinten, ronde vormen en roze fluweel. Een recept voor hoofdpijn of juist voor een unieke eigen stijl? Karwei inspireert je om te mixen & matchen met stijlen, materialen, kleuren en functies. Dat is niet alleen leuk, maar het maakt je huis ook spannender, onverwachter, actueler én persoonlijker.

FotoMix en match je interieur

Durf te spelen met kleur

Mixen & matchen kan op zóveel manieren. Combineer spullen die je al hebt met de nieuwste trends. Met een basic interieur heb je maar een paar kleine ingrepen nodig om het weer helemaal van nu te maken. Stap eens uit je comfort zone en durf te experimenteren met kleur. Begin klein en kies daarbij een opvallende kleur. Bevalt het? Dan kan je doorgaan met mixen en matchen totdat het helemaal goed voelt.

FotoMix en match je interieur

Durf ook eens een meubel, een lamp behang of wandbekleding te kiezen in een andere stijl dan de basisstijl. Dat kan heel verrassend zijn. Laat je niet tegenhouden door praktische overwegingen. Alles is mogelijk. Het werkt verrassend en geeft een frisse eyecatcher in het interieur. Dus ga het experiment niet uit de weg, stap uit je comfort zone en mix & match!

FotoMix en match je interieur

Mix & Match je thuiswerkplek

Laat je thuiswerkplek zo slim en stijlvol mogelijk overgaan in de rest van je interieur en combineer bijvoorbeeld authentieke meubels met moderne elementen. Dat werkt heel verfrissend!

FotoMix en match je interieur

Of voeg ook aan je thuiswerkplek een verrassende kleur toe. Zoals bijvoorbeeld een zachtroze stoel; een mooie blikvanger.

FotoMix en match je interieur

FotoMix en match je interieur

Wanneer je mixt en matcht in je interieur krijg je altijd een origineel resultaat. Probeer het uit en blijf aanpassen totdat het goed voelt voor jou en je partner.

FotoMix en match je interieur 

Meer inspiratie is te vinden in de bouwmarkten en op de wooninspiratie-website van Karwei!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen