pinterest
Moderne visgraatvloeren

Moderne visgraatvloeren

Als eerbetoon aan de klassieke Parijse stijl en elegantie van weleer laat Moduleo de visgraatpatronen met een moderne touch terugkomen in het interieur met de vernieuwde collectie PVC-vloeren: Parquetry. Voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse parketlook biedt Moduleo met Parquetry een vloeroplossing aan met visgraatmotief.

Nieuwe naturel kleuren

FotoModerne visgraatvloeren 

Het programma bevat een selectie van dessins in 16 kleuren die geïnspireerd zijn door de natuur, waarvan er dit jaar 5 nieuwe naturel kleuren zijn bij gekomen. De vloer wordt middels een dryback-installatie gemonteerd. De planken worden met een geschikte lijm volledig verlijmd op een voorbereide ondergrond. Dit kan zelfs ook over een bestaande vloer.

Alternatief in natuursteen

FotoModerne visgraatvloeren

Geen liefhebber van houtmotief? Moduleo biedt ook met Hoover Stone een alternatief in natuursteen aan. Deze duurzame vloer, die voor 50% uit gerecycleerd materiaal bestaat, kan overal in huis worden gelegd. Denk hierbij aan de woonkamer, hal, keuken en zelfs de badkamer. De vloeren zijn veerkrachtig en bieden daardoor akoestisch comfort. Het loop- en transmissegeluid is tot een absoluut minimum beperkt. Daarnaast voelt de vloer door zijn goede isolerende eigenschappen heel zacht en warm aan. Hij kan zelfs met vloerverwarming worden gecombineerd. Verder is de vloer water- en slipbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen