pinterest
Montis Meubeldesign: Innovatie, Comfort en Stijl

Montis Meubeldesign: Innovatie, Comfort en Stijl

Ontdek de charme van de moderne ontwerpen van Montis, waar functionaliteit en stijl samenkomen om een harmonieuze sfeer te creëren. Montis staat aan de top van meubelontwerp, bekend om hun unieke combinatie van praktische bruikbaarheid en esthetiek. Met een focus op innovatie en comfort brengt Montis opvallende creaties zoals de Domino.18 en Fabian, die een ongeëvenaarde ervaring bieden op het gebied van vorm en functie. 

Kies je perfecte opstelling

Of het nu gaat om werken, tijd doorbrengen met vrienden of genieten van een serie, de Domino.18 bank, ontworpen door Dick Spierenburg, biedt flexibiliteit. De modules zijn perfect voor allerlei activiteiten, en met de mogelijkheid om te spelen met drie verschillende hoogtes kunnen gebruikers hun eigen unieke opstelling creëren.

FotoMontis Meubeldesign: Innovatie, Comfort en Stijl

Ultiem loungen

De Fabian loungestoel, ontworpen door Oliver Schick, straalt een ingetogen elegantie uit. Met zijn royale schelpvorm en bijpassende hocker biedt de Fabian een zitervaring die het idee van comfort opnieuw definieert. Het is meer dan alleen een stoel; het is een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van ultiem comfort in stijl. Een stoel waaruit je niet meer wilt opstaan!

FotoMontis Meubeldesign: Innovatie, Comfort en Stijl

Waar Innovatie en Stijl Samenkomen

Met producten als de Domino.18 en Fabian blijft Montis een bron van inspiratie voor liefhebbers van modern en functioneel interieurontwerp. Door innovatie, vakmanschap en prachtige designs te combineren, brengt Montis kwaliteit en stijl naar de wereld van meubelontwerp.

Bekijk de inspirerende ontwerpen van Montis in het Woonboek

Beeld: Montis

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen