pinterest
Het herfsthuis van Almastyling

Het herfsthuis van Almastyling

Terwijl het buiten steeds kouder wordt, is het najaar hét moment om binnen optimaal te genieten. De knuffeldekens mogen weer uit de kast, de gordijnen lekker vroeg dicht en de kaarsen aan. Tijd voor cocoonen!

Maar hoe creëer je dat fijne cocoon gevoel in jouw huis, 
waarin je om je heen kijkt en ziet dat alles klopt? 

Almastyling

Interieurstyliste Alma Peek van AlmaStyling geeft inspiratie voor een restyling van je interieur in het najaar. ‘In oktober gaan bij mij alle zomer items naar zolder. Dan wordt het tijd voor rust en geborgenheid en kies ik voor warme aardetinten, natuurlijke materialen en vormen. Hierdoor creëer je eenvoudig een elegant en evenwichtig interieur. 

Mijn voorkeur gaat uit naar zachte aaibare stoffen want dat zorgt direct voor knusheid & sfeer. Ik ben dol op aardetinten dus ik trek het kleurenpalet door in de decoratieve items zoals in kussens op de bank, vaasjes en bijpassende kaarsen. Om het jaar schilder ik één wand in een trendkleur waar ik al mijn accessoires op aan pas. 

Tip! Kies voor organische vormen in meubels. Een rond kleed geeft zoveel meer sfeer dan een rechthoekig tapijt en last but not least, haal de herfst in huis door gebruik te maken van prachtige herfsttakken in een grote vaas. Een deel bestaat uit zijde takken die ik jaren geleden kocht. Als je ze goed bewaard, heb je hier telkens opnieuw plezier van. Hier voeg ik verse takken en bloemen aan toe. 

Resultaat; een waanzinnige blikvanger voor niet al te veel geld. Succes gegarandeerd’.

Moodboard

FotoHet herfsthuis van Almastyling

Creëer jouw eigen cocoonplek! 

Ben je al goed op weg, of heb je toch wat tips & tricks nodig? Neem contact op met Alma. Ze luistert naar je ideeën en wensen. Ze is op de hoogte van de laatste interieurtrends en weet hoe ze met je huidige meubels de perfecte blend & balans weet te vinden met slechts enkele aanpassingen voor een geheel nieuwe look in je interieur! Van interieurontwerp tot praktische styling- en/of shoppingtips.

Instagram Almastyling

FotoHet herfsthuis van Almastyling

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen