pinterest
Moodboard Monday: ZEN CHIC

Moodboard Monday: ZEN CHIC

Vonne's homestyling is een interieuradviesbureau dat bekend staat om haar prachtige ontwerpen en stijlvolle inrichtingen. Yvonne, de ontwerper achter Vonne's homestyling, deelt graag haar expertise en passie voor haar favoriete interieurstijl Japandi. Met haar moodboard, geïnspireerd op de Japandi-stijl, neemt ze je mee op reis door de prachtige wereld van Zen Chic. Voel de sereniteit en geniet van de rust die deze stijl met zich meebrengt.

FotoMoodboard Monday: ZEN CHIC

Zen Chic in de Japandi-stijl

Met 'Zen Chic' heeft Yvonne een sfeermoodboard gecreëerd waarbij rust, ruimte, licht en ontspanning centraal staan. In dit interieurconcept worden comfort, luxe en warmte gecombineerd om een harmonieuze en uitnodigende atmosfeer te creëren. De combinatie van natuurlijke materialen, strakke lijnen, zachte en accent kleuren kenmerkt deze stijl en zorgt voor een tijdloze en serene uitstraling in het interieur.

Japandi: De samensmelting van twee werelden

Japandi is meer dan alleen een interieurtrend; het is een levensstijl die de essentie van eenvoud, minimalisme en natuurlijke schoonheid omarmt. Door de serene esthetiek van de Japanse ontwerpcultuur te combineren met de zachte kleuren, gezelligheid en functionaliteit van het Scandinavische design, ontstaat er een unieke en verfijnde interieurstijl die perfect past bij een rustgevende levenswijze.

Het creëren van een lichte en ontspannen sfeer is kenmerkend voor het Japandi interieur. Door het gebruik van natuurlijk licht, luchtige texturen en open ruimtes wordt er een gevoel van vrijheid en kalmte gecreëerd, waardoor je je direct thuis voelt in deze harmonieuze omgeving.

FotoMoodboard Monday: ZEN CHIC

Ondanks de focus op eenvoud en minimalisme, ontbreekt het in het Japandi interieur zeker niet aan comfort, luxe en warmte. Zachte stoffen, knusse kussens, warme tinten en subtiele accenten van elegantie zorgen voor een uitnodigende en gezellige ambiance waarin je jezelf kunt omringen met rust en verfijning.

Interieurtips van Yvonne van Vonne's homestyling

1. Gebruik natuurlijke materialen Yvonne adviseert het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, steen en linnen om een warme en organische uitstraling te creëren. Deze materialen voegen textuur en diepte toe aan de ruimte en brengen de natuurlijke elementen van Zen Chic tot leven. Kies voor meubels en accessoires die met vakmanschap zijn gemaakt en die de natuurlijke schoonheid van het materiaal benadrukken.

2. Creëer een rustgevend kleurenpalet Een rustgevend kleurenpalet is essentieel voor het bereiken van een Zen Chic interieur. Yvonne raadt aan om te kiezen voor zachte warme kleuren zoals greiche - grijs/beige -, vergrijsde en aardse pasteltinten. Deze kleuren stralen warmte, rust en harmonie uit en zorgen voor een kalmerende sfeer in de ruimte. Voeg accenten van natuurlijke kleuren toe aan het interieur zoals terra voor geborgenheid en groen en blauw voor een vleugje frisheid en sereniteit.

FotoMoodboard Monday: ZEN CHIC

3. Minimalistisch en functioneel design In de Japandi-stijl draait alles om minimalistisch en functioneel design. Yvonne benadrukt het belang van het kiezen van meubels en accessoires die zowel esthetisch als praktisch zijn. Ga voor strakke lijnen, eenvoudige vormen en ingetogen details om een gevoel van rust en balans te creëren in de ruimte. Minimalistische opbergoplossingen en multifunctionele meubelstukken helpen om de ruimte opgeruimd en georganiseerd te houden. Maar wees niet bang om te kiezen voor een grote bank midden in de ruimte.

Met deze interieurtips van Yvonne van Vonne's homestyling kun je een prachtige Zen Chic interieur in Japandi- stijl creëren in je eigen huis. Laat je inspireren door de eenvoud en elegantie van deze designstijl, laat je creativiteit de vrije loop en transformeer je interieur tot een oase van rust en sereniteit. Ontdek de schoonheid van eenvoud en verfijning in jouw interieur en omring jezelf met een sfeer van sereniteit en stijl. Geniet van het proces en laat je huis stralen met de magie van Japandi. Veel plezier met het creëren van jouw eigen oase van rust, ruimte, licht, ontspanning, comfort, luxe en warmte!

Vergeet niet om Vonne’s homestyling te volgen op social media voor meer interieurinspiratie en tips. Wil je je liever laten verrassen met nieuwe ideeën, tips & inspiratie van Vonne’s homestyling bij jou thuis, maak dan vandaag nog een afspraak om nader kennis te maken.

Facebook | Instagram | LinkedIn | Pinterest

Website: Vonne’s homestyling

Dit blog is geschreven door een bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerper of -stylist. BNS Crisp is hét netwerk voor de interieurprofessional. Ons doel is om de aangesloten professionals - en daarmee het vakgebied - blijvend te ontwikkelen. Voor jou als consument is BNS Crisp een kwaliteitslabel: een bij BNS Crisp aangesloten interieurontwerp of -stylist is een betrouwbare professional die voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden 

Profiel BNS Crisp: Vonne’s homestyling

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen