pinterest
Moodboard van Sabine Kerkenaar: Een oase van rust!

Moodboard van Sabine Kerkenaar: Een oase van rust!

De look en feel van het moodboard van interior designer en stylist Sabine Kerkenaar gaat vooral over sfeer en thuiskomen in een oase van rust.

Je kan spelen met lichtinval door gebruik te maken van natuurlijke materialen, waaronder prachtig linnen voor de gordijnen. Hiermee behoud je transparantie en het is toepasbaar in vrijwel ieder interieur. Het warme zachte kleurenpalet laat je ontspannen en omarmt. Mooie rijke materialen geven allure en een gevoel van luxe in het interieur. De gelaagdheid en de structuren zorgen juist voor een bepaalde spanning.

Door te kiezen voor mat brons als finish van de armaturen vloeit het geheel mooi in elkaar over. De toevoeging van een persoonlijk element is misschien nog wel het belangrijkste onderdeel. Een kunstobject of een stijlvol element in het interieur wekt je interesse en zorgt voor een verassend effect. Tip van Sabine Kerkenaar: Blijf vooral dicht bij jezelf!

FotoMoodboard van Sabine Kerkenaar: Een oase van rust!

Sabine Kerkenaar Interior Design werkt niet vanuit een stijl maar vaak grootser en met meer diepgang om tot een mooi eindresultaat te komen waar je je volledig thuis voelt. Het allermooiste resultaat wordt behaald door vanaf de start van een bouw- of verbouwing betrokken te zijn. Het ontwerptraject is een mooi proces wat je samen aangaat, waarbij de wensen van de opdrachtgever zo goed mogelijk worden gevisualiseerd. Voor een elegant én stoer interieur, volledig in balans!

Voor meer interieur inspiratie van Sabine Kerkenaar Interior Design volg Instagram | Facebook | LinkedIn

FotoMoodboard van Sabine Kerkenaar: Een oase van rust!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen