pinterest
Moodboard van Janet Woltman: De kracht van de natuur!

Moodboard van Janet Woltman: De kracht van de natuur!

De grote inspiratiebron van interieurstylist Janet Woltman bij het ontwerpen van een interieur is de natuur. Dat zie je terug in de look & feel van dit inspirerende moodboard. 

Producten als hout, beton of marmer zorgen voor een prachtige basis. Dit in combinatie met mooie zachte, warme natuurlijke tinten en structuren in de vorm van verf en/of behang, geeft een prettige en comfortabele sfeer. De ruimte zal je omarmen. 

Naast het toepassen van een kleurenpallet is het ook belangrijk rekening te houden met de verhoudingen binnen een ruimte. De juiste afmeting van meubels maakt een wereld van verschil, in zowel gevoel als beleving. Een mooi tapijt bij de zithoek maakt het geheel compleet. Tip van Janet: Denk vooral niet te klein! Dat zal snel rommelig en onrustig aanvoelen.

FotoMoodboard van Janet Woltman: De kracht van de natuur!

Ondanks het feit dat ieder nieuw interieurproject helemaal op de klant is afgestemd en dus altijd weer uniek zal zijn, zal er in de ontwerpen van ResetStyling één ding nooit ontbreken en dat zijn planten. Ook hier komt de natuur dus weer terug. 

ResetStyling heeft zowel klanten in de particuliere- als zakelijke markt. Beide vragen een verschillende aanpak met andere behoeftes, maar daardoor ook elke keer weer een geweldige uitdaging!

Voor meer interieur inspiratie van Janet Woltman bezoek reset-styling.nl en Instagram

FotoMoodboard van Janet Woltman: De kracht van de natuur!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen