pinterest
Mooi voor binnen en buiten

Mooi voor binnen en buiten

Wil je optimaal genieten van een mooie nazomer? Om de warmte van de zomeravonden nog even vast te houden, hebben we de perfecte oplossing gevonden: de leuke warmtezitkussens en de warmtedekens van Stoov! Deze zorgen niet alleen voor warmte, maar zijn ook stijlvolle accessoires voor binnen en buiten. En met de fijne keuze uit verschillende stoffen, kleuren en stijlen zit er altijd een match voor je tussen.

FotoMooi voor binnen en buiten

Warmtezitkussens om mee te nemen

De Stoov One is een compact warmtezitkussen dat gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Of het nu thuis in de achtertuin, op het balkon of op je dakterras is, of wanneer je naar een een bankje in het park of ’s avonds nog naar het strand gaat. Dit kussen zorgt altijd en overal voor behaaglijke warmte. Door zijn draadloze en platte ontwerp kun je het warmtekussen neerleggen waar je maar wilt. Dankzij de compactheid en het lichte gewicht is het zelfs de perfecte reisgenoot voor de vakantie!

De warmtezitkussens zijn 40x40 cm en te verkrijgen in verschillende stoffen en kleuren. Zo kun je kiezen voor de Knitted Old Pink of de Woolly in allerlei kleuren, zoals Woolly White, Woolly Beige of Woolly Graphite. Ook is de One er tijdelijk in een grote editie, de Two, twee keer zo groot en dus perfect voor op een bankje in de tuin.

FotoMooi voor binnen en buiten

Grootse warmte voor grote koukleumen

Voor de echte koukleumen is de Big Hug warmtedeken van Stoov de ideale oplossing. Het grote oppervlak geeft namelijk extra veel warmte af. De warmtedeken is ideaal om over je favoriete tuinstoel te draperen, en dankzij het draadloze en oprolbare ontwerp kun je de warmtedeken ook gemakkelijk meenemen. Of je nu met vrienden op het strand zit of op pad gaat voor een romantische avond onder de sterren, de Big Hug zorgt ervoor dat je niet naar huis hoeft zodra het afkoelt.

Naast de reguliere Big Hug (40 x 110 cm) is er ook een XL-variant (45x135 cm) verkrijgbaar. Beide afmetingen zijn beschikbaar in Original Grey of de zachte Woolly-uitvoering, die beschikbaar is in vier verschillende kleuren.

Mooi voor binnen én buiten

Wanneer je na je avonturen naar huis terugkeert, kunnen de Stoov-warmtekussens en -dekens ook dienen als aanvulling op je interieur. De warmteproducten zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook slim. De producten van Stoov zijn oplaadbaar en kun je, wanneer opgeladen, zonder stroom gebruiken. Ze verwarmen je daarnaast met een innovatieve infraroodtechnologie en hebben drie warmtestanden. Je koopt de producten van Stoov hier

FotoMooi voor binnen en buiten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen