pinterest
Mooi wonen met kinderen

Mooi wonen met kinderen

Wanneer je kinderen krijgt, zeg je over het algemeen vaarwel tegen een opgeruimd en perfect gestyled huis. Want een baby komt niet 'echt' alleen, maar met een hele hoop extra spullen en speelgoed. Dat zorgt voor chaos en soms ook minder mooie hoekjes in huis die in woonmagazines vakkundig verborgen, verplaatst of gewoon genegeerd worden.

Let's play house 

Gelukkig weet lifestylejournaliste en jonge moeder Joni Vandewalle ondertussen wel dat een 'messy' huis vooral een 'happy' huis is. En dat functionele kinderkamers inrichten een uitdagende klus is, maar wel één die enorm veel voldoening geeft. En daarom geeft ze ons in haar nieuwste boek tips voor een interieur waar rommel zorgt voor sfeer.

Toen lifestylejournaliste Joni Vandewalle zelf een dochtertje kreeg en graag wilde zien hoe andere ouders extra kinderspullen en speelgoed een plekje gaven in hun interieur, moest ze met teleurstelling vaststellen dat kinderkamers en speelhoekjes in de meeste woonmagazines vakkundig worden verborgen. Voor dit boek ging ze op zoek naar een twintigtal huizen waar rommel voor sfeer zorgt, kinderen elke dag plezier brengen en de ouders zonder morren een groot deel van hun huis opofferen voor originele kamers, kleurrijke speelhoekjes en creatieve opbergruimte. 

FotoMooi wonen met kinderen

Het resultaat? Een boek met meer dan 200 pagina's vol interieurinspiratie en herkenbare taferelen voor alle ouders, én ouders in spe.

FotoMooi wonen met kinderen

Let's play house - Joni VandeWalle - Lannoo

€ 29,99
EAN 9789401471367

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen