pinterest
Multi kleurenpalet op de muur in Art Deco style

Multi kleurenpalet op de muur in Art Deco style

Rijke kleuren gecombineerd met geometrische figuren op de muur zorgen voor een prachtige 'Art Deco' eyecatcher in je interieur. Met het kleurenpalet van de biologisch afbreekbare Amazona krijtverf heeft de bijzondere Art Deco stijl een metamorfose ondergaan die nog kleurrijker is! Je kan wel zeggen dat er een nieuwe kleurentrend voor het interieur geboren is. 

Vrolijk kleurenpalet op één muur

FotoMulti kleurenpalet op de muur in Art Deco style

Art Deco was in zekere zin een mengelmoes van vele verschillende stijl- en kunststromingen uit de eerste decennia van de 20″eeuw. In die tijd waren de kleuren minder uitbundig dan de vormen. De kleuren Urban Optimism Art Deco van de ecologische krijtverf van Amazona geeft daar een mooie twist aan en laat zien dat één kleur op de muur niet per se hoeft.

Je kan deze stijl zelf creëren door verschillende, heldere kleuren te gebruiken en vormen te combineren.

FotoMulti kleurenpalet op de muur in Art Deco style

Je kan deze stijl zelf creëren in je interieur en op je muur door verschillende, heldere kleuren te gebruiken en vormen te combineren. Het kleurenpalet van Amazona krijtverf leent zich hier perfect voor. Marrakesh, Citron, Rose, Lila, Duiker-blauw, Jeans, Blanc-de-Blanc en Mandarine zorgen – samen met jouw creativiteit – voor een Urban Optimism Art Deco interieur.

FotoMulti kleurenpalet op de muur in Art Deco style

De minerale basis in combinatie met de natuurlijke pigmenten vormen het ‘geheim’ van Amazona krijtverf en maakt het hiermee de enige 100% biologische afbreekbare krijtverf in Nederland.

FotoMulti kleurenpalet op de muur in Art Deco style

De matte verf is geschikt voor binnenmuren en meubels en geeft een stijlvolle, rustige uitstraling. Het is super dekkend, vrij van giftige stoffen, antiallergisch, ademend en nat afwasbaar.

Meer weten? Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan of bezoek de website van Amazona

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen