pinterest
Najaarstrends voor het interieur

Najaarstrends voor het interieur

Designmerk MADE.COM onthult de nieuwste trends voor het aankomende najaar. De collectie wordt uitgebreid met stijlvolle lifestyle items, huishoudartikelen, cadeaus, bordspellen en uiteraard nieuwe trendy meubelen en textielen. Alle nieuwe designs passen binnen de thema’s: The September Issue, The Factory en Curated Classic.

Abstract en functioneel

FotoNajaarstrends voor het interieur

The September Issue legt een focus op samenwerkingen met verscheidene gevestigde ontwerpers. Abstracte vormen worden op verfijnde wijze gecombineerd met fleurige kleurtonen. Dit zorgt voor de luxueuze look en feel van deze collectie. De ontwerpen zijn functioneel en hebben unieke details die passen bij de desbetreffende designer.

Pop art

FotoNajaarstrends voor het interieur

Een verrassende industriële look met invloeden van vroeger. De Factory collectie bestaat uit vernieuwende retro ontwerpen met een moderne look. Geïnspireerd op pop art en Andy Warhol, draait deze collectie om gedurfde kleuren, opvallende prints en een speelse esthetiek. Gecombineerd met de fraaie metalen accenten en het monochrome kleurenpalet smelt alles samen tot een intrigerend en stijlvol geheel.

Klassiek

FotoNajaarstrends voor het interieur

De Curated Classics collectie brengt de high-end klassieke stijl van vroeger weer terug. Denk aan de meest luxueuze materialen zoals: marmer, donker gebeitst hout en zijdezachte gekleurde fluwelen stoffen. MADE.COM blaast klassiek design nieuw leven met deze imponerende collectie. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen