pinterest
Nationale kaasfondue dag

Nationale kaasfondue dag

Op donderdag 11 april is het de nationale kaasfondue dag en dat vieren we natuurlijk in stijl! Namelijk met de Princess Fondue Pure Black. Het smaakvolle toestel is berust met een bamboe behuizing waardoor de fonduepot koel blijft én het tegelijkertijd een lust voor het oog wordt. Duurzaamheid, veiligheid en genot staan centraal bij dit heerlijke apparaat.

Ook op andere dagen!

FotoNationale kaasfondue dag

De Fondue Pure Black is de nieuwste toevoeging van de bamboe serie van het merk. Met dit luxe fonduestel kun je met een grote groep gezellig fonduen op elk moment van de dag. Op de 11e fondue je natuurlijk met kaas, maar op alle andere dagen van het jaar kun je ook variëren  met bouillon, olie en chocolade. Een slimme, afneembare thermostaat wordt bijgeleverd zodat je de fonduepan snel op de juiste temperatuur kunt instellen voor elk gewenste fondue-soort. 

Eigen vorkje

FotoNationale kaasfondue dag

Bij aankoop van dit onmisbare keukenhulpje ontvang je acht verschillende, kleurrijke fonduevorkjes. Door dit handige systeem kun je makkelijk jouw vorkje terugvinden! Daarnaast zijn de fonduepan en zijn bamboe behuizing makkelijk in onderhoud. Dankzij de bamboe behuizing blijft de pot koel en kun je veilig genieten van de heerlijkste hapjes! 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen