pinterest
Natuur aan de muur

Natuur aan de muur

Groenspecialist Mobilane introduceert LivePicture GO. Het is een plantenschilderij dat je zelf eenvoudig aan de wand kunt bevestigen zonder hulp van een specialist. Hoe de natuur aan de muur er vervolgens uit komt te zien, bepaal je zelf. Bijvoorbeeld met een mix van bloeiende en groene planten. Ideaal als je weinig plek hebt voor planten, maar toch een beetje ‘leven’ in je woonkamer of op je werkplek wilt. Voor de fijnproever: creëer een smaakvol kruidenschilderij voor in de keuken.

Automatisch watergeven

FotoNatuur aan de muur
LivePicture GO van Mobilane is een ‘schilderij’ van levende planten aan de muur. Het is voorzien van een geïntegreerd waterreservoir (twee liter) in de omlijsting. Elke plant krijgt automatisch de juiste hoeveelheid vocht via het lekvrije systeem dat zonder batterijen of stroom werkt. Geen teleurstelling meer door planten die verdrogen of verdrinken. Het reservoir bevat voldoende water voor zo’n twee tot vier weken. Een indicator (in de vorm van een rood gietertje) verschijnt onderaan het frame als het tijd is om het reservoir bij te vullen. Tijdens het vullen laat een gele indicator zien wanneer het reservoir vol raakt

Eenvoudig klusje

FotoNatuur aan de muur 

LivePicture GO is geschikt voor toepassing binnen en buiten. Je bevestigt het kunststoffen frame (51,6 x 51,6 cm) eenvoudig aan de muur. Een simpele handleiding laat zien hoe je LivePicture GO ophangt. Een mal voor het aftekenen van schroefgaten op de muur wordt meegeleverd. Als het frame hangt, klik je vervolgens de cassette met planten erin vast. Vul het waterreservoir en klaar! LivePicture GO is geschikt voor elke muur met daglicht. Hangen de planten in de volle zon? Stem daar dan wel je plantkeuze op af.

Gezond, decoratief en smaakvol

FotoNatuur aan de muur

Hoe jouw LivePicture GO eruit komt te zien, bepaal je zelf met planten naar eigen keuze. Wil je het binnenklimaat verbeteren? Kies dan voor luchtzuiverende planten als varens of Spathiphyllum. Met een mix van verschillende soorten creëer je eenvoudig een urban jungle aan de wand. Liever een bloemenschilderij? Laat je verrassen door kleurrijke Kalanchoës, Anthuriums of tijdens de wintermaanden: kerststerren. Wanneer je LivePicture GO voorziet van kruidenplanten of eetbare bloemen, kun je tijdens het koken eenvoudig oogsten van ‘eigen muur’. In totaal passen er zes planten (potmaat 9 cm) in LivePicture GO.

Meer informatie: https://mobilane.nl/producten/livepicture/

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen