pinterest
Nederlanders gaan dit jaar weer meer klussen

Nederlanders gaan dit jaar weer meer klussen

Uit een recent onderzoek blijkt dat de consument het komend half jaar van plan is meer geld uit te geven aan "klussen". Bijna vijftien procent van de Nerlanders wil binnen zes maanden een klus uitvoeren in of aan de woning. Driekwart van de Nederlanders zegt dat zij aan klussen evenveel uit willen geven als vorig jaar. Dit is een opsteker voor de noodlijdende bouwvakker en de woonbranche.

Dit blijkt uit een onderzoek door Qudata Markt- & Trendanalyses in opdracht van handelssite Marktplaats Klussen. Gemiddeld is men van plan om drieduizend euro uit te geven en dat is iets meer dan vorig jaar. De crisis heeft geen invloed op de hoogte van de uitgaven, zegt ruim de helft van de ondervraagden. Op het platteland wordt de hand meer op de knip gehouden. Een verstandige keuze van de woning-bezitters, want voor de de waarde van de woningen voor het woonplezier is regelmatig onderhoud, een opknapbeurt of verbouwing belangrijk.

FotoNederlanders gaan dit jaar weer meer klussen   FotoNederlanders gaan dit jaar weer meer klussen

Voor de klussers is er van 19 t/m 21 oktober 2012 weer dé grootste consumentenbeurs in Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. De najaarseditie van de beurs EIGEN HUIS VERBOUWEN +INRICHTEN zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam. Een echte must voor iedereen met bouw-, verbouw- en inrichtingsplannen.

Op Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten is een selectie van top-bedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van de financiering van (ver)bouw, het inschakelen van een architect en aannemer, tot adviezen op het gebied van vloeren en plafonds, trappen, isolatie en verwarming, ramen en deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. Ook zijn er diverse gemeentes aanwezig die hun kavels presenteren.

FotoNederlanders gaan dit jaar weer meer klussen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen