pinterest
Netjes opbergen

Netjes opbergen

Bergruimte creëren in de keuken en badkamer was nog nooit zo makkelijk. Maar hoe dat wordt ingedeeld is een persoonlijke keuze. Kiest u ervoor het keukengerei op te bergen onder het werkblad? En wilt u gebuik maken van praktisch indeelde lades onder uw wastafel in de badkamer? Dan zijn dit enkele mogelijkheden.

Niet in het zicht, wel voor het grijpen

FotoNetjes opbergen

Wastafelmeubels van Duravit kunnen worden uitgevoerd met hele praktische opberglades, die zorgen voor een opgeruimde badkamer. Zo krijgt alles in de badkamer een eigen plek. In de onderbouwkast van een wastafel kunnen alle badkamerbenodigdheden die niet in het zicht hoeven te liggen in een lade worden opgeborgen. De wastafelmeubels met een of twee schuiflades bieden extra opbergruimte. Naar wens kunnen de lades worden uitgevoerd met een hoogwaardig interieur naar keuze in esdoorn of notenhout.

Feest in de keuken

FotoNetjes opbergen

Deze Skill lijn van Modulnova dankt zijn naam aan de typerende greep. Een strak en subtiel kenmerk. Het spoelgedeelte in Black Marquina komt terug in het blad en de zijwanden. De fronten zijn in dezelfde kleurstelling in gesatineerd lak uitgevoerd. De deuren van de kasten komen uit de Blade serie en hebben dunne aluminium deuren in Iron dust. Een feest om in zo’n keuken te koken!

Passend bij de uitstraling van uw keuken

FotoNetjes opbergen 

Win tijd door uw bestek keurig te ordenen. Kies het materiaal en de kleur die het best bij jouw stijl passen en geef de binnenkant van de lades dezelfde uitstraling als de rest van de keuken. Of dit nu modern, landelijk of klassiek is. Orgalux helpt je daarbij.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen