pinterest
Een etalage voor je schatten

Een etalage voor je schatten

Iedereen kent het wel: door de jaren heen verzamel je heel wat mooie en waardevolle souvenirs en aandenkens. Maar waar zet je ze mooi neer. De nieuwe vitrinekast van next125 biedt uitkomst. Je kunt er meer in kwijt dan alleen borden, kopjes en potten. De kast wordt vaak een soort etalage voor schatten die je niet alleen dichtbij, maar ook in het zicht wil hebben.

In de schijnwerpers

FotoEen etalage voor je schatten

De next125 vitrinekast maakt indruk met haar verfijnde look met subtiele omlijstingen in onyxzwart, frontpanelen van getint glas, extravagante greep met lederlook en verborgen scharniertechniek. Met de optionele, dimbare ledverlichting aan de binnenkant zet u uw items bewust en sfeervol in de schijnwerpers. Het waardevolle karakter van de vitrinekast komt ook tot uiting in de kastinrichting: de gesatineerd glazen legplanken met onyxzwarte passe-partouts weerspiegelen duidelijk de hoge designeisen en liefde voor details van next125. De designers hebben ook goed nagedacht over functionaliteit en door middel van gesloten lades verborgen opslagruimte gecreëerd. De geïntegreerde binnenladen en -korven met onyxzwarte glazen fronten zijn voorzien van hoogwaardige inlegmatten van vormvlies en creëren ruimte voor kleine voorwerpen die niet direct zichtbaar moeten zijn. Het TIP-ON openingssysteem maakt het harmonieuze totaalplaatje compleet en onderstreept de moderne uitstraling van de vitrine.

Hoogwaardig meubelstuk

FotoEen etalage voor je schatten

De next125 vitrinekast scoort bovendien met haar vele designmogelijkheden: met haar elegante pootjes staat ze heel mooi als item op zich, maar ze is ook beschikbaar in een versie met plint, zodat ze kan worden geïntegreerd in een keukenontwerp met een hoge kast. Het hoogwaardige meubelstuk is hoe dan ook een blikvanger in elke ruimte, niet alleen in de keuken. Als vrijstaand element in het midden van de ruimte of als elegant onderdeel van een bibliotheek staat de vitrinekast garant voor grenzeloze ontwerpvrijheid.

Meer over next125 vind je hier.

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen