pinterest
Nieuw: HEMA verkoopt nu ook matrassen

Nieuw: HEMA verkoopt nu ook matrassen

Vanaf vandaag verkoopt HEMA matrassen voor iedereen. Want HEMA wil het leven leuker en makkelijker maken. Dus vanaf nu kun je bij deze winkel terecht voor al je bedtextiel, zonder ingewikkelde keuzes te hoeven maken. Het matras is verkrijgbaar in vijf verschillende maten en online te bestellen via hema.nl 

Ventilerend, ondersteunend en comfortabel

FotoNieuw: HEMA verkoopt nu ook matrassen
FotoNieuw: HEMA verkoopt nu ook matrassen
Het matras bestaat uit vijf verschillende lagen. De eerste laag is een soepele, vochtregulerende hoes. Deze heeft een ventilerende werking en is wasbaar. Hierdoor houd je hem gemakkelijk schoon en fris. De toplaag is gemaakt van Airgocell©. Dat zorgt ervoor dat het matras ademt en droog blijft. De laag daaronder is gemaakt van comfortschuim. Dit materiaal heeft een drukverlagende en lichaamsvolgende werking. De vierde laag is gemaakt van ondersteunend koudschuim. Tot slot zorgt de ventilerende hoes met antislip ervoor dat je matras goed blijft liggen. Samen zorgen deze lagen ervoor dat je geen last hebt van pijnlijke drukpunten, maar dat je wel de juiste ondersteuning krijgt. Het matras past zich aan jouw lichaam aan. Daardoor kun je lekker ontspannen en slaap je rustiger. Of je nu het liefst op je buik, rug of zij slaapt.
 

Verschillende mensen, verschillende maten

FotoNieuw: HEMA verkoopt nu ook matrassen
Het matras is verkrijgbaar in vijf verschillende maten (80x200cm, 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm en 180x200cm). Het matras komt opgerold in een doos. Eenmaal uitgepakt is het meteen klaar voor gebruik. Het matras wordt gratis thuisbezorgd en het mag het 100 nachten uitgeprobeerd worden. Niet goed is geld terug en gratis retour. Er zit 10 jaar garantie op het HEMA matras.

Voor meer informatie, check hier. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen